Cum trebuie să arate părul pubian!

Unele femei preferă să se epileze total în zona intimă, pe când altele își pun imaginația în mișcare și își decorează părul pubian cu strasuri, îl colorează în nuanțe neon și își fac diferite forme, una mai sexy ca alta. Iată care sunt cele mai solicitate modele în saloanele de frumusețe:

separator

Părul pubian vopsit în culori neon

2015 a fost anul în care ne-am obișnuit să vedem și alte tipuri de reprezentare a femeii în media, iar în 2016 tendința continuă. Miley Cyrus s-a dovedit a fi un adevărat trendsetter, căci părul pubian vopsit în culori neon devine o opțiune din ce în ce mai populară. Pe piață au apărut deja producători de vopsea pentru părul din regiunea intimă, așa c ne putem imagina că tendința va evolua într-un adevărat curcubeu de culori în viitorul apropiat!

2 in 1: epilare braziliană și look „au naturel”

Epilatul inghinal nu mai reprezintă un subiect tabu, însă cea mai nouă tendință ar putea împăca atât adeptele epilatului brazilian, cât și pe cele care preferă să nu-și îndepărteze părul pubian. Tendința „full bush brazilian” sau „tufișul brazilian” împlică epilarea cu ceară a liniei bikinilor și spațiului interfesier, lăsând neatins părul din zona pubisului. Cel mai nou trend în materie de epilare a părului pubian ar putea semnala faptul că pilozitatea din regiunea intimă se bucură de mai multă acceptare, în ciuda faptului că anumiți bărbați se simt dezgustați de un look „natural”.

Părul pubian în formă de pahar de Martini

„Paharul de Martini” este o altă cerere comună în saloanele de înfrumusețare, dar nu se referă la dorința clientelor de a se relaxa cu o băutură înainte de epilare. Mai exact, „paharul de Martini” reprezintă triunghiul în care părul pubian este modelat în zona pubisului în timp ce firele din spațiul interfersier și linia bikinilor sunt complet îndepărtate. „Paharul de Martini” este urmat în topul cererilor de „V pentru Victorie”, stil în care triunghiul este modelat în forma unui V adânc.

sursa

Cum să-ți faci un machiaj de zi cu produse cosmetice naturale!
Articolul anterior
Relaxați-vă în doi de Valentine’s Day. Masaj în cuplu la super-preț!
Articolul următor
Alte articole interesante