Demachiere naturală – rezultate miraculoase!

Înlăturarea machiajului cu uleiuri naturale

demachierea

E suficient să alegi câteva uleiuri, să faci un amestec și mai apoi să-ți masezi fața cu acesta. Următorul pas e să îți speli fața cu apă de aproximativ 37 de grade C, după care să te ștergi cu un prosop umezit în apa caldă pentru a curăța ‘pelicula’ uleioasă de pe suprafața pielii precum și ultimele impurități.

Important! 1. Prosopul trebuie să fie curat și moale. Mișcările de ștergere trebuie să fie efectuate în direcția liniilor de masaj, fără a apăsa prea tare. Vezi poza de la link capsunica.com/fitness-facial

2. Uleiurile trebuie să fie presate la rece pentru a nu conține eventuali componenți chimici sau alergeni.

Exemplu de amestec de uleiuri:
Pentru a te ține de o regula în ceea ce privește proporțiile, amestecă treimile. Poți pregăti amestecul pentru a-l folosi imediat sau poți pregăti amestecul pentru o săptămână.

Regula generală: amestecă treimi pentru a nu da preferință unui anumit ulei care se poate dovedi nepotrivit pentru pielea ta. Unul dintre uleiuri poate fi uleiul de ricin, important e ca acesta să fie de cea mai bună calitate

Pentru ten normal: jumătați egale de ulei de ricin și uleiul de bază. Acesta poate fi unul de migdale, de sâmburi , de struguri, de jojoba sau altul la alegerea ta.

Pentru ten uscat: 1/3 ulei de ricin și 2/3 ulei de bază (sau 1 lingură de ulei de ricin și 2 liguri de ulei de bază).

Pentru ten gras: 2/3 ulei de ricin și 1/3 de ulei de bază (sau 2 linguri ulei de ricin + 1 lingură ulei de bază)

Regulile de amestec nu sunt bătute în cuie, sunt mai mult recomandări pe care, pentru rezultate impresionante,  vă sfătuim să le urmați.

*Citeste mai multe articole pe blogul: capsunica.com

Schimbare radicală de look. Cristina Scarlat s-a tuns bob!
Articolul anterior
Argentina a slăbit 35 de kilograme fără operaţii, diete sau pastile!
Articolul următor