Îngrijirea corectă a tenului după sezonul estival. Secrete unui ten luminos, fără imperfecțiuni

În cadrul atelierului “Alege îngrijirea sănătoasă a pielii”, organizat de către Farmacia FamilieiIvatherm a oferit sfaturi utile despre îngrijirea corectă a tenului după sezonul estival.

separator

 

Pentru Ivatherm feminitatea înseamnă o piele fină, fermă si elastică. 

Pe lângă expunerea la soare, alți factori de mediu ce pot usca tenul sunt: vremea foarte caldă sau rece, folosirea îndelungată a aerului condiționat sau îmbăierea excesivă.

Dacă tenul tău este sensibil, deshidratat, e clar că are nevoie de atenția ta, de o îngrijire aparte. Nu uita, însă, că hidratarea tenului nu este primul, ci este al treilea pas în ritualul tău de frumusețe. Fie că folosești o cremă puternic hidratantă cu o textura onctuoasa sau lejera, aceasta trebuie să urmeze doar după demachiere și tonifiere cu produse specifice tenului sensibil.  La fel ca şi celelalte etape, hidratarea se va face atât dimineaţa, cât şi seara. Fii conștiincioasă și tenul tau îți va mulțumi la rându-i cu un zâmbet luminos de fiecare dată cand te privești în oglindă.

Dar, pentru a înțelege mai bine importanța acestor etape și, mai ales, cum anume acționează produsele dermatocosmetice vă prezentăm cele 3 etape, pas cu pas cu ajutorul gamei AQUAFIL de la IVATHERM. Aceasta conține un ingredient și un concept inovator, Aquaphyline®-aquaporine, extract din panseluțe sălbatice (Viola Tricolor), cu efect de hidratare intens, din interior către exterior. Imbunătațește aportul de apă la nivelul celulelor și retenția acesteia în piele, prin creșterea nivelului de acid hialuronic. Astfel, pielea devine fermă și elastică, având un aspect catifelat.

  1. Demachierea: AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant

Are o textură lejeră, fiind potrivit atât pentru față, cât și pentru ochi. Laptele, prin compoziția sa special concepută pentru pielea normală și mixtă, are proprietăți antiinflamatorii și hidratante, ajută la eliminarea toxinelor.

  1. Tonifiere: APA TERMALĂ HERCULANE

Curăța orice urmă de machiaj cu Apa Termală Herculane. Pielea ta se va bucura în același timp de toate beneficiile apei: săruri minerale și oligo-elemente indispensabile sănătății pielii, împrospătare, catifelare, calmarea eventualelor iritații.

  1. Hidratarea: AQUAFIL HYDRA LIGHT sau AQUAFIL HYDRA RICH

Dacă tenul tău este ușor deshidratat, alege AQUAFIL HYDRA LIGHT cremă hidratantă 50ml. Ideală pentru hidratarea intensă a pielii sensibile, deshidratate, normal – mixte. Formulă cu efect matifiant. Are o textura lejeră, un parfum hipoalergenic și nu contine parabeni. Este special formulată pentru a nu produce alergii.

Dacă tenul tău este puternic deshidratat, AQUAFIL HYDRA RICH cremă hidratantă 50ml este remediul! Crema este recomandată pentru hidratarea intensa a pielii sensibile, deshidratate si uscate. Are o textura bogata si onctuoasa si un parfum hipoalergenic. Nu contine parabeni si este special conceputa pentru a nu produce iritatii.

Produsele Ivatherm le găsiți în rețeaua Farmacia Familiei.

Partenerii noștri
Author Farmacia Familiei
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/FarmaciaFamilieiSRL/?fref=ts&__mref=message_bubble
Detalii noi despre fetița lui Igor Stribițchi: ,,Luiza împlinește astăzi 6 luni”
Articolul anterior
La Chișinău, începe Reuniunea Teatrelor Naționale Românești, ediţia a V-a! Vezi programul spectacolelor montate la Teatrul Național „Mihai Eminescu”
Articolul următor
Alte articole interesante