Detalii noi despre fetița lui Igor Stribițchi: ,,Luiza împlinește astăzi 6 luni”

Interpretul Igor Stribițchi trăiește una din cele mai palpitante perioade de când a devenit tătic. Deși are parte de o mare bucurie, artistul preferă să vorbească cu discreție despre viața personală.

separator
După ce în urmă cu câteva zile a declarat pentru prima oară că a devenit tată, astăzi artistul a dezvăluit vârsta fetiței sale, pe nume Luiza. Așa am aflat că marele eveniment s-a produs în urmă cu exact 6 luni, atunci când micuța a venit pe lume, la București.

„Astăzi, 11 septembrie, Luiza împlinește jumătate de an. Fetița lui tati! Tati te iubește foarte mult! E cea mai mare realizare a mea și nu poate fi comparată cu nici o realizare profesională. Îi duc foarte mult dorul, sunt acum la Chișinău, și la fiecare două ore vorbim. Are niște ochi deștepți și mă uit la ea și… De fiecare dată când merg la București e mai mare și mai mare”, a mărturisit interpretul, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Iubita interpretului este și ea moldoveancă, aceasta fiind stabilită la București.

Artistul a mai dezvăluit că încearcă să îmbine cu succes viața de familie și cariera, dovadă fiind melodiile pe care le-a compus pentru primul său album solo ,,Cu tine”, care a fost lansat recent.

Pe 5 și 6 octombrie, vino să te bucuri de succesele Vinului Moldovei, în Piața Marii Adunări Naționale, la Ziua Națională a Vinului 2019!
Articolul anterior
Îngrijirea corectă a tenului după sezonul estival. Secrete unui ten luminos, fără imperfecțiuni
Articolul următor
Alte articole interesante