Masca cu gălbenuș de ou îți ridică sânii!

Nașterea, alăptatul, masa musculară redusă, pierderea în greutate își lasă amprenta asupra sânilor tăi. Dacă îţi doreşti un lifting natural, încearcă aceste 3 remedii naturiste cu produse pe care le găsești și în frigiderul tău.

separator

Mască cu gălbenuş de ou şi castravete

Gălbenuşul de ou este bogat în proteine şi vitamine care hrănesc pielea sânilor şi întăresc ţesuturile, iar castravetele are proprietăţi de tonifiere.

Pasează un castravete mic, apoi adaugă 1 gălbenuş de ou şi o linguriţă de unt şi amestecă bine până obţii o pastă omogenă. Aplică masca pe sâni şi las-o să acţioneze aproximativ 30 de minute, apoi spală sânii cu apă rece. Foloseşte această mască o dată pe săptămână.

Masaj cu ulei de măsline

Toarnă puţin ulei de măsline presat la rece în palme şi freacă-le puţin pentru a se încălzi. Apoi, masează uşor sânii cu mişcări de ridicare (de jos în sus). Masajul ar trebui să dureze în jur de 15 minute, pentru a creşte fluxul sanguin şi a stimula creşterea şi repararea celulară a pielii. Foloseşte acest remediu cel puţin de 4-5 ori pe săptămână.

Uleiul de măsline este bogat în antioxidanţi şi acizi graşi care combat efectele radicalilor liberi şi previn lăsarea sânilor.

Masaj cu rodie

Prepară o pastă din coajă de rodie şi puţin ulei de muştar călduţ. Cu mişcări circulare, masează sânii cu această pastă timp de 5-10 minute în fiecare zi, înainte de culcare. De asemenea, pentru masaj, poţi folosi ulei din seminţe de rodie.

Acest fruct este considerat un ingredient excelent anti-îmbătrânire. Uleiul din seminţe de rodie este bogat în fitonutrienţi care oferă sânilor fermitate.

3 lucruri importante care îmbunătăţesc gradul de inteligenţă a copilului
Articolul anterior
Mama lui Ivan Urgant a murit. Află cauza!
Articolul următor
Alte articole interesante