Măști naturale pentru față care te protejează de frig

Condiţiile meteorologice aspre, vântul şi praful pot produce daune ireversibile tenului tău. Experimenteză, în continuare, cele mai sigure remedii pentru pielea ta şi vei avea şansa de a pregăti reţete extrem de nutritive pentru ten. Fructele, legumele, seminţele sunt ingredientele perfecte pe care le poţi utiliza pentru a-ţi răsfăţa celulele pielii cu vitamine şi minerale.

separator
efecte-frig

Masca facială cu ananas şi nucă de cocos

Utilizează aceste ingrediente miraculoase pentru a curăţa porii şi a revitaliza pielea. Amestecă o linguriţă de amidon de porumb, o linguriţă suc de ananas şi o linguriţă de lapte de cocos cald. Aplică masca obţinută pe tenul curat, iar după 10-12 minute clăteşte pielea cu apă călduţă.

Masca facială cu avocado şi ulei de măsline

Pentru o piele catifelată utilizează această mască de cel puţin două ori pe săptămână. Amestecă într-un castron de mărime medie o linguriţă de piure de avocado cu o jumătate de linguriţă ulei extra-virgin de măsline. Curăţă faţa în prealabil, aplică masca pe tenul tău şi masează uşor prin mişcări circulare. Lasă tratamentul să acţioneze timp de 5-7 minute, după care poţi şterge pielea cu o cârpă umedă.

Masca facială cu piersici şi ovăz

Această mască micşorează porii, conferind o strălucire naturală tenului tau. Profită din plin de conţinutul bogat în vitamine al acestui amestec calmant care conţine o linguriţă de miere, puţin ovăz şi piureul unei piersici coapte. Aplică această pastă pe ten şi lasă-o să acţioneze timp de 10 minute. Finalizează acest ritual de înfrumuseţare, curăţând masca de piersici şi ovăz cu apă rece.

Sursa

Cum ajung oamenii simpli să se vadă vedete în oglindă
Articolul anterior
Cum să-ți faci unghiile de sărbători. Tutorial video
Articolul următor
Alte articole interesante