O vară plină de arome și strălucire de la Lady’s

Așa cum era și normal, în vara acestui an Lady’s a lansat Catalogul nr.4/2013

separator
valabil pentru lunile iunie-august. Ca de obicei, Lady’s își încântă clienții și reprezentanții cu oferte speciale și unice din domeniul produselor cosmetice.

lady's_4_2013_md_press 1

Ca noutate în cel mai recent catalog sunt loțiunele de corp CAMIL, cu compoziție fină și ușoară de vară, prezentate în 4 arome delicate: loțiune de corp cu iasomnie și particule strălucitoare, loțiune de corp cu crin alb, loțiune de corp cu liliac și loțiune de corp cu propolis și vanilie.

Lady’s îți propune să descoperi și cele mai bune produse de protecție solară pentru tine și familia ta. Uleiul de corp pentru protecţie solară SPF6, îți va asigura un bronz uniform și rezistent. Laptele de corp pentru protecţie solară SPF30 se potrivește perfect persoanelor cu piele deschisă și sensibilă. Iar formula ultra-proaspătă a gelului răcoritor, cu extracte din aloe vera, după expunerea la soare, îți va asigura hidratarea pielii 24 de ore, totodată, prevenind exfolierea acesteia.

Tot pe lista noutăților găsești produse de top de la Victoria Beauty: măști cremoase de față, mască antirid și anticearcăn cu colagen și benzi pentru îndepărtarea punctelor negre.

Întreaga gamă de produse este disponibilă pentru fiecare dintre voi, iar dacă îți dorești o reducere suplimentară la produsele Lady’s, te invităm să creezi un cont în magazinul online de parfumerie, produse cosmetice și accesorii www.ladys.md .

lady'sLADY’S
str. Ismail 84
tel. 022 804444, 069346777, 079346777
www.facebook.com/ladys.md

alte Articole interesante