Oferta lunii aprilie! Produsul preferat al tuturor femeilor la un preț special!

Primăvara, tenul nostru are nevoie de mai multă atenție și îngrijire. Pentru a avea pielea feței mereu curată, hidratată și proaspătă, trebuie să folosim produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, potrivite tipului de ten.

separator

de-cate-ori-pe-zi-se-uita-o-femeie-in-oglinda-ce-au-descoperit-cercetatorii-studiind-comportamentul-reprezentantelor_size1

Loțiunea micelară este un produs de bază, pe care trebuie să-l aibă în trusă fiecare femeie. Dacă încă nu ai una, o poți achiziționa în luna aprilie la un preț special. Pentru o loțiune micelară de la Avene de 400 ml, trebuie să achiți doar 234 în loc de 390 de lei.

Loțiunea micelară Avène are la bază ingrediente cu potențial anti-iritant și calmant și agenți de curățare vegetali, care înlătură în mod blând impuritățile, fără a agresa pielea. Prin proprietățile emoliente, asigură tenului hidratare, lăsându-l mai moale și mai catifelat, netulburându-i echilibrul. Intensifică starea de bine și de confort, pentru o senzație cuceritoare de prospețime. Este îmbogățită cu apă termală Avène, beneficiind de calitățile sale deosebite.

Textura lejeră și lichidă calmează și lupta împotriva deshidratării, lăsând pielea proaspătă, luminoasă și catifelată.

Promoția este valabilă până pe 30 aprilie, doar în filialele Farmaciei Familiei!

Scapă de durerile de glezne și de spate fără să cheltui bani mulți
Articolul anterior
Cum să slăbești natural și sigur cu cea mai bună combinație de exerciții fizice în doar 6 săptămâni
Articolul următor
Alte articole interesante