Oriflame. Banchetul Directorilor 2022

Pier Pasolini spunea „Nimeni și nimic nu ar putea vreodată recrea minunăția unei emoții”. Și a zis-o foarte bine, deoarece emoțiile și sentimentele trăite sunt cea mai mare motivație și singurul lucru care nu poate fi captat într-o singură fotografie, ele rămân doar în inimele noastre.

Oriflame este și despre emoții exprimate, prin produsele noastre, posibilitățile oferite și cel mai important, prin oamenii care sunt împreună cu noi. Am celebrat și mereu vom celebra succesul Partenerilor noștri, iar „Seara Starurilor 2022″ este o dovadă pură. La data de 29 august, festivalul din Cannes a fost reprodus la Chișinău, în locația fenomenală Richland. Covorul roșu, paparazzi, admiratori, păhare cu prosecco și muzică, totul ca în cele mai bune filme din Hollywood. Toate acestea nu ar avea sens fără vedetele Oriflame, care au strălucit la propriu în acea seară. Vă propun să facem o călătorie în timp și să vedem cum s-a desfășurat Banchetul Directorilor 2022!

Pre-Party a început, invitații cu dispoziție bună se apropie de zonele expuse, servesc câte un pahar de prosecco, savurează atmosfera excepțională și își suplinesc colecția de poze. Moderatul anunță concursul online, iar participanții care au trecut toate etapele de scanare a QR-codurilor sunt remunerați cu câte un mic premiu.

Covorul roșu deja așteaptă să fie parcurs de acele persoane, care au ales să-și direcționeze viața pe altă cursă. Compania ce vine din Suedia, cu standarde europene și o nouă cultură pentru țara noastră, o cultură de îngrijire din interior și la exterior. Oriflame nu este doar despre vânzări, câștiguri. Oriflame este despre un mod de viață diferit, în care îți construiești propria independență, creezi amintiri de neuitat, te dezvolți ca personalitate, comunici și împărtășești experiența cu personae care au început de la zero, dar au atins culmile succesului și trăiești o viață la care doar ai visat. Toate aceste persoane au timp să analizeze drumul pe care l-au făcut pentru a atinge acest nivel, efortul depus și toate acele momente când crezi că nu mai poți, dar atunci când îți auzi numele spus de moderator, pășești pe covorul roșu către toate persoanele care te aplaudă și admiră, înțelegi că totul se merită. Se merită cu adevărat, deoarece Oriflame mereu a demonstrat că poate celebra succesul. Precum am menționat, compania noastră vine din Suedia, iar valorile suedeze ne ghidează, începând cu etica îngrijirii de sine, sănătatea fizică și mentală, grija față de natură, până la echilibrul între muncă și odihnă. La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Suediei Katarina Fried, care a felicitat toate persoanele care au depus efort pentru a aduce din Suedia, în Moldova, frumusețea din natură. Cu siguranță au fost prezenți și Tatiana Mereuță, Director General Oriflame Moldova și Dmitry Kvasha, Management General Caucaz și Moldova.

După toate felicitările, pozele și urările de bine, suntem deja în sala frumos amenajată. Bandul de muzică vie, bucatele deosebite, discursuri pe scenă din partea invitaților noștri speciali. O personalitate deosebită, Lili Lozan, în calitate de Brand Ambasadoarea Oriflame a adus omagii, iar prin propriul exemplu a demonstrat că poți obține tot ce îți dorești, dacă lucrezi cu multă ardoare.

Seara Starurilor a continuat cu un număr acrobatic fenomenal, în care Elena Balan și Iaconi Diana, care au atins un nivel extraordinar de dezvoltare în cadrul companiei, dar și ca persoanlitate, au încăntat invitații și au demonstrat că dețin nu doar abilități în dezvoltarea unui business, dar și artistice.

Partea oficială a evenimentului a ajuns la sfârșit, invitații dornici de veselie, îmbrăcați în alb conform dress-codului After Party merg spre ritmul muzicii care răsună și mai tare, iar ceea ce a urmat după nu va fi relatat în acest articol, deoarece a rămas pentru totdeauna în inimile noastre.

Oriflame nu este o simplă companie, este o comunitate de oameni frumoși la chip și suflet, oameni care își dezvoltă propria afacere, lucrează din plăcere, ci nu doar din necesitate, călătoresc și cunosc oameni excepționali și își creează amintiri și momente de neuitat. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, dar reguli de viață. Ne străduim să transpunem cultura îngrijirii de sine, aici, la noi în țară, cu grijă față de toate persoanele care sunt alături de noi, dar și față de tine, cititor. Toate acestea le-am întruchipat în produsele noastre, care sunt create în conformitate cu standardele europene, din ingrediente prietenoase mediului și cu un ocean de beneficii.

Vezi produsele noastre aici https://md.oriflame.com/products/digital-catalogue-current

Hyper Farmacia Dita în or. Ungheni cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale.

Hyper Farmacia Dita, acum și în or. Ungheni pe str. Națională, 17, cu un sortiment mare de produse Optica la prețuri speciale. Vino și descoperă gama largă de ochelari de diferite branduri mondiale: Polar, Ray Ban, Vogue, Ralph, Emporio Armani, Jaguar, JOOP!, accesorii și lentile de contact Zeiss, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, lentile pentru ochelari germane Zeiss și japoneze Hoya! De asemenea, poți beneficia de consultația oftalmologică pentru copii, adolescenți, și de suportul consultantului bine pregătit care este gata să te ajute cu sfaturi, hyper oferte și reduceri PERMANENTE 15% la orice cumpărătură Optica.

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

O finalistă la concursul Miss Anglia a concurat fără să se machieze, fapt considerat o premieră în istoria de aproape un secol a competiției, scrie CNN.

Premieră la Miss Anglia. O finalistă a concurat fără machiaj

Melisa Raouf, o studentă în vârstă de 20 de ani din sudul Londrei, a trecut de semifinalele concursului după ce a ales să se prezinte în competiție fără machiaj. Ea urmează să concureze în octombrie la finală, transmite digi24.ro.

„Pentru mine înseamnă foarte mult că am ajuns până aici, deoarece simt că multe fete de diferite vârste ajung să se machieze pentru că se simt presate să facă asta. Dacă suntem fericiți în propria piele nu ar trebui să fim obligați să ne acoperim fața cu machiaj. Defectele noastre ne fac ceea ce suntem și asta face fiecare individ să fie unic”, a declarat Melisa Raouf într-un interviu acordat ziarului britanic Independent. 

3 pași pentru a preveni sau a trata căderea părului. Produse cosmetice ce merită a fi incluse în rutina de îngrijire

Subțierea firului de păr și căderea acestuia este foarte frecventă, întrucât pierdem, în medie, între 50 și 150 de fire în fiecare zi. Pe de altă parte, unele persoane se confruntă cu o cădere excesivă a părului, care poate fi cauzată de o varietate de factori, inclusiv ereditatea, schimbările hormonale, vârsta, nivelul de stres și chiar dieta. La primele semne este bine să urmați un tratament pentru a opri căderea părului, a-l revitaliza și a-i oferi un aspect sănătos de
la rădăcini până la vârfuri.

Pentru a răspunde așteptărilor femeilor și bărbaților care se confruntă cu această problemă,
compania de cosmetice Gerovital a inclus în gama H3 Derma+ produse hipoalergenice și de
înaltă performanță, special create și adaptate pentru toate tipurile de păr.

Stimularea creșterii

Șamponul anticădere de la Gerovital H3 Derma+ oprește căderea excesivă. Formula sa are la bază Procapil-ul, un complex biologic activ care acționează asupra cauzelor ce provoacă căderea părului. Un alt element este Biocapigen-ul, un amestec de principii biologic-active care elimină cauzele ce pot provoca slăbirea părului. La rândul său, Extractul din rădăcina de Maca se utilizează în prevenirea căderii părului și protejarea părului împotriva stresului endogen
și exogen.

Hrănire în profunzime

Tratamentul anticădere cu fiole din gama Gerovital H3 Derma+ acționează în profunzime, având în componența sa aminoacizi ce asigură elementele nutritive necesare celulelor; glucoza, care este o sursă indispensabilă de energie pentru metabolismul celular; vitaminele din grupa B (B5, B3, B6, B7), care reglează lipogeneza și cresc vitalitatea părului. Procapil®- ul, Apiginina şi Acidul oleanolic fortifică și întinerește foliculul de păr, contribuind la prevenirea căderii părului atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Eliminarea mătreții

În cele mai multe cazuri, mătreața nu cauzează în mod direct căderea părului. Cu toate acestea, mâncărimea pe care o provoacă poate duce la rănirea foliculilor de păr, ducând în cele din urmă la căderea părului.

Șamponul antimătreață din gama H3 Derma+ de la Gerovital acționează asupra cauzelor ce duc la apariția mătreții. Cu un puternic efect calmant, antiinflamator, antiiritant, fără săpun, SLS, parabeni, coloranți, acesta asigură o spălare blândă, dar eficientă.

Gama Gerovital H3 Derma+ include, de asemenea, și produse cosmetice pentru pielea feței și corpului. Printre acestea se numără Crema dermoreparatoare, care vine în ajutorul pielii iritate și sensibile, regenerând-o și tratând micile traumatisme. Aceasta este eficientă inclusiv după intervențiile chirurgicale minore sau în caz de iritații sau leziuni superficiale.

Substanțele active exercită o intensă acțiune de restructurare a barierei de protecție a pielii prin creșterea biosintezei colagenului. Crema corectează liniile fine, ridurile și neregularitățile pielii, hidratează profund și tonifiază țesuturile.

Incluzând în rutina dumneavoastră de frumusețe aceste produse veți reuși să tratați pielea și părul, oferindu-le, în același timp, protecție și hidratare profundă.

Gerovital este astăzi unul dintre cele mai cunoscute branduri românești de cosmetice.

Compania crează game de produse inovative, care și-au demonstrat eficiența în cadrul testelor.

Pedepse cu închisoarea pentru forțarea ucrainenilor ca să accepte pașapoarte rusești în teritoriile ocupate
Articolul anterior
Gestul lui Ronaldo după meciul cu Șheriff. Ce a făcut când un voluntar a venit să facă o fotografie cu el
Articolul următor