Patru produse de îngrijire, necesare după 40 de ani!

După 40 de ani, tenul tău are nevoie de o îngrijire specială. Măştile pe bază de fructe nu sunt suficiente odată cu înaintarea în vârstă. Folosește aceste patru produse și pielea ta îți va mulțumi.

separator
156718422

Protecție solară

Expunerea la soare fără cremă de protecție este factorul principal al apariției ridurilor premature și al inesteticelor pete maronii. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea devine mai sensibilă, astfel că trebuie să schimbăm și crema cu protecție UV, alegând una pentru ten predispus la alergii și iritații.

Retinol

Toți dermatologii confirmă acest lucru: nu există substanță mai puternică decât retinolul care să șteargă anii de pe chip. Dacă nu vei folosi produse care îl conțin, tenul tău va produce mai puțin colagen, pielea-ți va deveni mai ternă, mai brăzdată de riduri.

Ser bogat în antioxidanți

Din fericire, trăim într-o epocă în care avem la îndemână tot felul de soluții care să întârzie îmbătrânirea tenului. Printre ele se numără și serurile bogate în antioxidanți. Acestea blochează acțiunea radicalilor liberi care provin din expunerea la soare fără cremă UV și din poluare. Când se aplică? Dimineața, înainte să ieși din casă deoarece atunci pielea este cea mai sensiblă și mai expusă radicalilor liberi.

Cremă hidratantă

Odată cu înaintarea în vârstă, glandele care produc lipide nu mai sunt la fel de productive. Astfel că trebuie să o ajuți, folosind o cremă cât mai hidratantă. O aplici dimineața și seara.

Unica.ro

O fetiță bătută cu cruzime de propria mamă și aruncată în dulap are nevoie de ajutorul dvs. Să o ajutăm pe Mașa să se facă bine!
Articolul anterior
Transformă-ți jeanșii vechi într-o pereche de pantaloni scurți originali!
Articolul următor
Alte articole interesante