Peelingul – trucul frumuseţii îndelungate!

Îți

separator
dorești o simplă curățare a tenului sau vrei să diminuiezi ridurile de pe faţă? Atunci află că peelingul este opțiunea care te poate ajuta. Cosmetologul Medvedeva Karina te informează ce este peelingul, când este de dorit să-l faci şi care sunt efectele acestei proceduri.

Tipos-de-peeling-facial

Ce înseamnă peelingul?

Peelingul este o procedură medicală de înfrumuseţare, care constă în îmbunătăţirea şi catifelarea tenului. În același timp, acest procedeu te va scăpa de micile imperfecțiuni ale pielii precum cicatrice, pete, sau îți poate estompa ridurile. Întreaga procedură poate dura aproximativ 45 minute.

Care este perioada favorabilă pentru aceste proceduri?

Cea mai potrivită perioadă pentru peeling este începând cu a două jumătate a toamnei până în luna aprilie. În această perioadă razele ultraviolete nu sunt foarte puternice, iar pielea nu este expusă riscului major. Desigur, sunt şi peelinguri care se fac pe timp de vară, dar este mai dificil, deoarece pielea este mai exfoliată şi traumatizată, astfel poate atrage razele solare mai uşor. Dacă, totuşi, te hotărăşti să faci peeling, neapărat foloseşte cremele cu factor de protecţie nu mai mic de 30.

Câte tipuri de peeling există?

1. Peeling superficial;
2. Peeling mediu;
3. Peeling adînc.

Cui se adresează?

Peelingul este recomandat tuturor. Singura diferență constă în concentrația produsului: pentru o simplă curățare, este recomandat un peeling superficial, pentru estomparea primelor riduri – peeling mediu, iar pentru un adevărat tratament anti-rid, ideal este peelingul profund.

Avantajele

  • În primul rând, peelingul facial stimulează reînnoirea celulară de la nivelul feței.
  • Ajută la estomparea pistruilor, a cicatricilor rămase în urma acneei, a petelor cauzate de expunerea la soare și a celor cauzate de înaintarea în vârstă.
  • Revitalizează tenul obosit, oferă complexitate pielii și mărește gradul de elasticitate al acesteia.
  • Efectele se pot vedea imediat, iar rezultatele sunt sigure.

În dependență de tenul fețe, cosmetologul îți va indica numărul procedurilor de peeling care trebuie să le faci și tipul de peeling de care ai nevoie.

Acum poți profita de ședințe cosmetologice și la Unica Shaping. Ne găsești la datele de contact de mai jos.

0693912356 – cosmetolog Medvedeva Karina
bd. Ștefan cel Mare 182, etajul 2

Laptele este singurul aliment care conţine toate mineralele necesare organismului
Articolul anterior
Se destramă ”Brio Sonores”!
Articolul următor
Alte articole interesante