Răsfaţă-ţi tenul la fel ca vedetele de la Hollywood. Tratamentul facial cu caviar!

Chiar dacă regulat ne îngrijim tenul cu demachianţi şi creme adecvate, acest ritual de îngrijire la domiciliu nu este suficient. În cele mai multe cazuri, pielea feţei necesită o acţiune mai puternică a unor ingredienţi mult mai concentraţi.Unul dintre aceşti ingredienţi concentraţi este caviarul.

separator
tratament-caviar1

Ingredient marin, descoperit de către industria cosmetică, caviarul s-a dovedit a fi extrem de eficent în lupta cu ridurile. Dotat cu performante şi proprietăţi nutritive şi hidratante, caviarul este o veritabilă sursă de vitalitate şi energie pentru ten.

Tenul ridat , obosit şi tern îşi va recăpăta luminozitatea şi vitalitatea în urma tratamentului cu caviar, iar după o cură intensă tenul va avea un aspect mult mai întinerit.

tratament-caviar2

Colagenul şi elastina, alţi ingredienţi de bază, redau elasticitatea tenului.

Demachierea tenului este urmată de exfolierea celulelor moarte de la suprafaţa pielii. Mişcările masajului manual amplifică şi mai mult efectul de antirid al tratamentului şi penetrarea mai în profunzime a ingredienţilor activi din serumul aplicat. Masca cu caviar şi colagen, împreună cu oligoelementele şi vitaminele pe care le conţine, hrăneşte în profunzime tenul.

tratament-caviar3

La finalul tratamentului, rezultatele vor fi vizibile, aspectul tern va fi mult ameliorat şi tenul va fi mai strălucitor. Proprietăţile nutritive ale caviarului, asociate cu efectul de lifting al proteinelor marine redau aspectul luminos şi satinat al pielii. Ridurile fine sunt atenuate, iar tenul este hidratat pe termen lung .

Sursa 

 

Cum arată casa lui Mihai Ghimpu!
Articolul anterior
Soțul nu o va recunoaște când va reveni din străinătate
Articolul următor
Alte articole interesante