Rita Ursalovschi: “După o experiență neplăcută, aleg cu grijă ceea ce pun pe faţă şi nu o supun experimentelor”

Este zilnic în faţa reflectoarelor. Deşi are un ten sensibil, îngrijirea minuţioasă o ajută să arate impecabil în orice moment al zilei. Secretul de frumuseţe al jurnalistei şi prezentatoarei de la Publika Tv, Rita

separator
Ursalovschi este curăţarea tenului, gest pe care îl face de două ori pe zi, indiferent unde se află.

10443437_886692451363337_5447694496115414121_n

“Am tenul sensibil şi pielea poate reacționa bolnăvicios la anumite produse şi proceduri agresive, prea concentrate, necorespunzătoare şi …străine; iată de ce folosesc exclusiv trusa mea, de la pensule până la creme şi cosmetice. După o experiență neplăcută, aleg cu grijă ceea ce pun pe faţă şi nu o supun experimentelor. E adevărat că, ajunsă la un raft cu creme, seruri si loțiuni, am tentaţia să-mi iau ceva nou, altceva decât am acasă. Totuși, nu cumpăr nimic la fierbințeală; în cel mai bun caz, după citirea prospectului, pot lua o mostră şi atât. Acum câțiva ani mi-am identificat setul de produse care mi se potrivesc şi nu renunţ la ele deocamdată.

ImageStudio.md

Setul meu conține tot ceea de ce are nevoie o femeie pentru o îngrijire pas cu pas a tenului. Dimineața îmi spăl faţa cu un gel delicat (este şi un produs bun pentru demachiere), urmează loţiunea tonică, apoi crema de zi hidratantă şi cu factor de protecție. Machiajul trebuie scos seara, e o regulă pentru mine. De pe ochi șterg totul cu o soluție specială demachiantă destinată zonei sensibile a ochilor; de pe tot restul fetei șterg machiajul fie cu un lăptişor blând, fie mi-o spăl cu gelul demachiant, după care aplic tonicul. Seara, înainte să mă culc, folosesc o cremă delicată pentru ochi şi o cremă de noapte hrănitoare. Sunt etape de rutină, care nu-mi răpesc mult timp, ele îmi asigură îngrijirea feţei ca la carte.

1011235_724573390908578_241238212_n

Nu-mi fac măști la salon, ci acasă, de două ori pe săptămână. Mă descurc de minune cu un scrub, o mască purifiantă şi una hidratantă. Dacă îmi cad sub mână o lămâie sau un castravete, îmi bucur faţa şi cu vitamine naturale: femeile știu bine efectul sucului stors din lămâie sau al feliei de castravete. Pe timp de iarnă uleiul de măsline prinde bine buzelor şi zonelor uscate; efectul este imediat şi în acest caz.

La spălarea părului folosesc un șampon şi balsam cu keratină. O dată pe săptămână aplic o mască spa cu un unt de shea, care îmi hrănește bine părul şi îi mai dă un miros frumos. Pentru vârfuri am un ser cu ulei de argan; tot el mă ajută să-mi cuminţesc firele rebele. O dată în semestru recurg la uleiul de ricin, pe care îl aplic săptămânal timp de o lună. El îmi face părul rezistent şi sănătos. Iar ca să nu-mi cadă părul (or şi asta mi se întâmplă cel puțin o dată pe an), iau vitamine pentru păr. Cu altceva nu mi-l încarc: ceara, gelurile, cremele de păr le exclud. Dacă aş putea, aş renunța şi la fixativ, dar la televiziune fără el mi-e imposibil.”

 

Top 5 profesii care cauzează depresii!
Articolul anterior
O tânără din Moldova a născut cvadrupleţi
Articolul următor
Alte articole interesante