Specialiștii au ales nuanța de păr a anului 2016!

Pentru acest an, specialiștii au ales o nuanță naturală, versatilă, fresh și ușor de întreținut. Este vorba despre bronde- o combinație de tonuri de maro și blond. Dacă-ți dorești să optezi și tu pentru bronde, ai o mulțime de variante din care te poți inspira.

separator

Bronde – Stratum înseamnă rădăcini mai închise şi vârfuri deschise în culoarea mierii. Este un look perfect pentru părul scurt, foarte jucăuş. Vei putea să experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual şi să araţi fabulos de fiecare dată.

LS - Kate 2016

Bronde – Masquerade pune onduleurile într-o lumină nouă. Nuanţele de mahon-cedru oferă bogăţie şi adâncime părului. Accentele sunt cele care vor evidenţia forma părului şi frumuseţea lui naturală.

LS - Kate 2016

Bronde – Shimmer propune o succesiune de suviţe în nuanţe deschise, luminoase, alternate cu şuviţe vopsite în culori mai închise. Auriul şi argintiul se combină perfect în cadrul acestui look.

Bronde – Edge face tonurile închise mai calde, combinându-le cu nuanţe de maro bogate şi profunde care dau părului forma şi o culoare cu aspect natural, potrivit one.ro

Ce exerciții trebuie să faci în funcție de siluetă?!
Articolul anterior
Ai fire cărunte? Scapă de ele cu un produs care costă mai puțin de 2 lei!
Articolul următor
Alte articole interesante