Stăpân pe timpul tău. Cât de uşor este să-ţi alegi un salon de frumusețe direct de pe canapeaua din living!

Un minut – cam atât ar dura să-ţi alegi meșterul de manichiură, pedichiură, coafură sau un stilist de machiaj! Toate acestea datorită revoluţionarei platforme de beauty online – „STILIO”!

Cu un sistem de administrare extrem de uşor de manevrat, „STILIO” vine să economisească timpul prețios al femeilor, dar şi să ofere o gamă largă de servicii într-un loc unde poţi vedea, atât preţurile, lucrările, cât şi recenziile clienţilor, fără să te pierzi printre zecile de pagini de pe reţelele de socializare! 

De ce ar trebui să alegeţi această platformă online, ne-a povestit Veronica Covali, Co-fondatoarea „STILIO”. 

„Ideea de la care am pornit a fost, desigur, să uşurăm pe cât de posibil căutările de pe net ale femeilor sau discuţiile la telefon, încercând identificarea unui meșter bun. Aici, la STILIO, clientele noastre au posibilitatea să facă o programare online, oricând, având în faţă o mulţime de opţiuni. Şi cel mai important – toate aceste informaţii sunt stocate într-un singur loc, ceea ce reduce semnificativ timpul de căutare”, ne spune Veronica Covali.

Atunci când a fost pusă baza acestui proiect, fondatorii au luat în calcul domeniul de beauty din ţară. Astfel, STILIO este locul perfect pentru toţi cei care prestează servicii de frumuseţe,  fie saloanele sau specialiştii individuali din domeniu.

„Spaţiul online este nelimitat, iar domeniul de frumuseţe nu este o excepţie în acest sens. Există o mulţime de conturi pe toate rețelele de socializare posibile, ceea ce a dus, din păcate, la un haos, atât pentru prestatorii de servicii, cât şi pentru beneficiari. Noi am pus accentul, în primul rând pe confortul celor care muncesc pentru frumuseţea femeilor dar și celor ce se vor folosi de aceste servicii, consumatorii. Cu STILIO, specialiştii Beauty, îşi pot creşte rating-ul salonului, dar şi cel personal, fiindcă – totul este transparent, iar recenziile le oferă un plus de încredere. Cel mai important este faptul că, ei au posibilitatea să fie vizibili gratis fără careva investiții.”, susţine co-fondatoarea platformei STILIO.

„STILIO” este unica platformă online din ţără dedicată domeniului de frumuseţe, care adună toate saloanele de specialitate într-un singur loc, la fel ca şi profesioniştii individuali. 

Stilio este atât o platformă web accesată pe www.stilio.md cât și o aplicație mobilă, iar programările pot fi făcute ușor și rapid de pe oricare din ele preferați.

Au trecut doar 3 luni de la lansarea acestui proiect inedit în Moldova și rezultatele sunt deja vizibile, în fiecare zi se înregistrează tot mai mulți meșteri și saloane Beauty. 

„Vorbim zilnic cu saloanele din țară cât și cu meșterii Beauty iar feedback-urile pe care le auzim sunt mereu pozitive, fiecare din ei menționând că așteptau de mult o astfel de platformă unde își pot expune serviciile direct către clienții proprii sau cei potențiali. Consumatorii la rândul lor sunt impresionați de cât de rapid și comod poate fi o programare la salon, ne mai vorbind la cât de simplu e să poți alege un serviciu sau specialist când ai posibilitatea să analizezi toate oferte.”

Un proiect inedit, o digitalizare a sectorului de frumusețe, care a fost așteptat de mulți, aceasta este concluzia despre Stilio. Tinerii din Moldova sunt capabili să schimbe modul nostru de viață spre bine. Acest lucru îl demonstrează prin munca lor trei co-fondatori dornici să producă și să aducă schimbarea cu un produs sută la sută Made în Moldova.

,,Vreau să îmbătrânesc frumos”. Ce părere are Andreea Marin despre operațiile estetice

Andreea Marin este o femeie împlinită pe toate planurile! Îndrăgita vedetă a declarat recent că trăiește cel mai frumos și echilibrat moment al vieții sale. 

Într-un interviu oferit pentru jurnaliștii de la Click!, Andreea Marin a făcut mărturisiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu și a pus capăt unui zvon apărut recent în presă. Vedeta a mărturisit că e mai fericită ca niciodată, însă nu a devenit doamna Brâncoveanu în acte. 

Vedeta care a împlinit recent 48 de ani a fost întrebată ce părere are despre operațiile estetice. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu are nicio operație estetică și că nici nu intenționează să treacă pragul medicului estetician.

“Îți spun din start nu. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn.

Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos fără să aibă acces la intervenții la vremea aceea. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă. Așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a explicat Andreea Marin.

Balayage-ul rămâne în tendințe și în 2023! Ce nuanțe de păr vor fi în tendințe în noul an

Anul 2023 vine cu noi propuneri din partea stiliștilor, în ceea ce privește părul. Dacă te gândești să faci o schimbare de look care să îți aducă un plus de volum, poți alege tonuri de balayage care să ți se potrivească. Iată câteva culori de păr care vor fi în tendințe în 2023! Cum poți să le porți, în funcție de culoarea naturală.

Balayage-ul rămâne în tendințe și în 2023

Fiecare an se remarcă prin noi tendințe, atât în materie de haine, cât și în ceea ce privește părul și machiajul. Dacă unele trenduri dispar rapid, altele se păstrează sezon după sezon și cuceresc milioane de femei. Unul dintre cele mai bune exemple este balayage-ul, care a devenit un trend în urmă cu câțiva ani și care continuă să se numere printre preferințele hair-styliștilor și în 2023.

Această tehnică de vopsire a părului are numeroase avantaje, motiv pentru care este atât de populară. În primul rând, întreținerea se face foarte ușor, pentru că nu se vede când cresc rădăcinile. Dacă balayage-ul este făcut pe culoarea naturală a părului, pot trece chiar și câteva luni până când va fi nevoie să te vopsești din nou.

În plus, această tehnică de a vopsi părul îi oferă un plus de volum și eleganță. Părul vopsit în acest fel poate fi aranjat oricum, pentru că va arăta bine indiferent că este desfăcut, prins în coadă sau făcut coc.

Culori de păr care vor fi în tendințe în 2023

Cel mai natural balayage pornește de la nuanța părului, iar hair-stylistul va aplica tonuri puțin mai deschise pe lungime, pentru a obține efectul dorit. În ceea ce privește culorile care se vor purta în 2023, sunt câteva alegeri cu care nu ai cum să dai greș în anul care vine.

Nuanțele arămii

Tonurile inspirate din culoarea cuprului sunt unele clasice și îndrăznețe, în același timp. Nu ai cum să dai greș cu un păr vopsit în degrade, care are nuanțe arămii pe lungime. Reflexiile la lumină naturală vor crea un efect nemaipomenit și nu ai cum să treci neobservată cu acest look.

Tonurile migdalate

Nuanțele de migdală, aplicate pe un păr brunet sunt o alegere extrem de elegantă pentru 2023. Dacă vrei să scoți din anonimat un păr negru sau castaniu închis, poți opta pentru culori mai deschise, în tonuri calde. Acestea oferă un aspect rafinat părului și se potrivesc indiferent de vârstă.

Nuanțele aurii

Dacă ai părul șaten deschis, nuanțele aurii, asemănătoare cu nuanța mierii, sunt cele mai potrivite pentru tine. O combinație de culori clasică, pentru care au optat numeroase vedete, și în același timp o alegere elegantă, cu care nu ai cum să dai greș.

sursa: www.ego.ro

Aura, Lori și Bety despre secretele lor de frumusețe:”Furam de la mama produse de frumusețe de la 11 ani”!

“Are mama două fete mari”, cred că așa ar fi cel mai frumos să începem prezentarea acestui video. Interpreta  Aura a decis ca de sărbători să le facă fetelor un cadou pe cât de necesar, pe atât de util: un set frumos de produse de îngijire.

Iar partenerul care a ajutat-o să își îndeplinească misiunea au fost cei de la AVENE. Care au venit cu: sfaturi utile, produse de îngrijire – iar zâmbetul fetelor de la final spune totul!

___

*Începând de pe data de 23 decembrie produsele AVENE  sunt până la -30% reducere!

Apple a eliminat V Kontakte din magazinul de aplicații. Moscova amenință cu represalii
Articolul anterior
Ziua Naţională a Vinului: Pe 1 și 2 octombrie va fi sistat traficul rutier în PMAN
Articolul următor