Trucuri de frumuseţe furate de la franţuzoaice!

Arată chic fără pic de efort sau cel puţin asta este impresia pe care o lasă. Ah, şi acel aer inocent de „je m’en fiche” de pe chipul lor, la fel de atrăgător.

separator

Franţuzoaicele sunt recunoscute ca fiind nişte femei îngrijite şi elegante, asta în ciuda faptului că trucurile lor de frumuseţe sunt printre cele mai simple. De bază chiar, am putea spune!

unica s2l

Încearcă şi tu trucurile lor:

  1. Poartă parfum! Alege arome de fructe sau florale şi nu exagera cu cantitatea;
  2. Nu arăta prea mult! Franţuzoaicele sunt renumite pentru hainele sexy, însă ele au grijă să nu arate prea mult niciodată. Astfel că, dacă porţi fustă, alege un top care să nu lase prea multe la vedere, iar dacă porţi pantaloni, optează pentru ceva mai ”riscant” în partea de sus;
  3. Aplică o mască de faţă săptămânal pentru un aspect tânăr şi fresh al pielii;
  4. Nu exagera cu aranjatul părului! Ai observat, probabil, că franţuzoaicele adoptă un look natural al părului, uşor dezordonat şi nu exagerează cu produsele de styling;
  5. Mănâncă corect! Franţuzoaicele nu se confruntă cu obezitatea şi asta pentru că servesc porţii moderate. Aşadar, moderaţie şi sport!
  6. Franţuzoaicele se ghidează după principiul moderaţiei chiar şi atunci când vine vorba de bijuterii, ele fiind adeptele minimalismului.
  7. Lucrează la încrederea de sine! Încearcă să-ţi pui în valoare atuurile şi ai grijă să arăţi bine mereu!

Sursa 

Mai multe şcoli din Suedia au renunţat la clase şi bănci!
Articolul anterior
Robert de Niro de Moldova! Vezi cine seamănă leit cu celebrul actor
Articolul următor
Alte articole interesante