Trucuri de frumusețe pentru femei leneșe!

Pentru tine este un chin să te demachiezi, să înlături oja de pe unghii sau să te coafezi? Sunt câteva remedii și pentru femeile care nu au timp sau chef să stea în fața oglinzii, cu blush-ul în mână.

separator
4-trucuri-vechi-de-frumusete--dar-care-inca-pot-fi-folosite

Cum remediezi oja veche

Ȋn primul rând, foloseşte ojă care se usucă ȋntr-un minut pentru a putea retuşa fără probleme oricând. Apoi, e bine să ai la ȋndemână strasuri şi lac incolor. Dacă a crescut unghia şi se vede sub stratul de ojă, “aruncă” strasurile cât mai estetic, fixează-le cu lac şi uauuu, ai manichiură de salon la secundă!

Nu ai timp să te speli pe cap?

Aplică puţină pudră de bebeluşi la baza firului de păr, pe scalp, lasă să acţioneze în jur de 10 minute şi apoi periază. Talcul absoarbe sebumul şi lasă părul curat. Din păcate, efectul spectaculos nu durează prea mult, dar ȋncă o zi, cu siguranță.

N-ai chef de blush sau definire

Nici o problemă! Desenează cu fond de ten o linie subţire ȋn forma cifrei trei pornind din laterala ochiului, opreşte-te cu prima buclă sub pomeţi şi deseneaz-o pe a doua până la bărbie – estompează cu un bureţel pentru fond de ten.

Dacă eşti ameţită de somn sau ȋţi este prea lene să te chinui cu “desenatul” obrajilor, foloseşte un ruj roz, aplică un pic pe marginea pomneţilor şi estompează artistic – o să-ţi iasă o definire perfectă.

Dacă nu vrei să te coafezi

… şi nici să-ţi usuci părul, răsuceşte-l uşor şi prinde-l ȋntr-un coc la ceafă. Va arăta spectaculos când ȋl vei desface. Iar dacă vrei bucle mari, împletește-ți o coadă ȋntr-o parte. De dimineaţă vei avea nişte bucle super-senzuale.

Sursa

Trucuri simple pentru a slăbi rapid fără dietă
Articolul anterior
Nu le încerca! 3 metode bizare de slăbit
Articolul următor
Alte articole interesante