Unde să aplici parfumul ca să se mențină mai mult timp!

Parfumul este cea mai sigură armă de seducție, dacă știi cum să-l folosești. De exemplu, pentru a se menține mai mult timp, trebuie să știi pe ce zonă a corpului să-l pulverizezi.

separator
207411l-640x0-w-cded2926

1. Parfumul se aplică pe păr

Firul de păr este un și mai bun difuzor de arome decât pielea. Tot ce trebuie să faci este să fii atentă cum îl aplici. În loc să pulverizezi direct pe păr, aplică-l pe peria de păr pe care o folosești în mod obișnuit, iar aroma se va dispersa subtil și în mod egal.

2. În spatele urechii

Zona din spatele urechii este considerată “zona de puls”, unde vasele de sânge sunt situate foarte aproape de suprafața pielii, generând astfel mai multă căldură și amplificând mirosul. Plus că rezultatul va fi imediat și pentru tine, care vei simți mirosul chiar după aplicare.

De asemenea, dacă porți bijuterii, poți să pulverizezi parfum și pe gât, pentru că bijuteriile, în special colierele, sunt un bun transmițător de parfum.

3. Pe coloană

Știm că pare foarte ciudat, însă Chandler Burr, expert parfumier, susține că zona coloanei este locul unde se creează echilibrul perfect al mirosului, acesta simțindu-se discret în jurul tău întreaga zi.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro!

Kristen Stewart a recunoscut că-i plac femeile!
Articolul anterior
Iulia Vântur a renunțat la părul blond. “Culoarea asta te îmbătrânește”
Articolul următor
Alte articole interesante