Temperaturile scăzute nu mai sunt o problemă când îți protejezi mâinile cu cremele de la Equilibra!

Odată cu sosirea anotimpului rece, pielea de pe mâini începe să sufere: devine uscată, pot apărea crăpături, roșeață și o senzație sporită de disconfort. Din acest motiv, este foarte important să oferi pielii hidratare și protecție ori de câte ori îți expui corpul la frig, vânt sau temperaturi scăzute.

separator

Pentru o îngrijire eficientă a pielii în sezonul rece, îți vine în ajutor Equilibra. În sezonul rece, brand-ul de produse cosmetice propune 3 tipuri de creme. Acestea hidratează tegumentul, lasă pielea catifelată și plăcut parfumată, păstrându-i aspectul tânăr.

Equilibra, cremă cu aloe vera pentru mâini și unghii

Crema conține 40% aloe vera, având o acțiune hidratantă și calmantă. Este delicat parfumată, nu conține parabeni, petrolați, coloranți, parafină și uleiuri minerale. Uleiul de migdale dulci și ceara de albine din compoziția produsului, hidratează și protejează împotriva deshidratării excesive a pielii, iar keratina naturală protejează unghiile.

Crema cu aloe vera este livrată într-un tub de 75 ml și se aplică cu generozitate, masându-se până se absoarbe complet.Equilibra, cremă cu un de shea pentru mâini

Crema blândă, delicat parfumată, se absoarbe rapid în piele. Concepută special pentru a preveni uscarea și crăparea mâinilor, aceasta o protejează împotriva atacului agenților externi. Glicerina vegetală din compoziția cremei restabilește catifelarea și hidratarea pielii, iar untul de shea, conținut într-un procent de 20%, hrănește, catifelează și înmoaie pielea.

Crema cu unt de shea este livrată într-un tub de 75 de ml și este ideală pentru utilizarea zilnică. Nu lasă pe mâini un aspect de piele grasă. Equilibra, cremă cu argan pentru mâini

Crema este recomandată pentru pielea uscată, având rolul de a întări bariera hidro-lipidică a acesteia, lăsând-o moale și catifelată. Uleiul de argan din componența sa îmbunătățește vizibil elasticitatea pielii și oferă protecție împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi.

Fito-complexul de soia întârzie procesul de îmbătrânire prematură a pielii, stimulează regenerarea celulelor și previne pierderea de apă din epidermă. Glicerina vegetală este un agent de hidratare, previne uscarea, menține elasticitatea pielii, având și proprietăți antiseptice.Crema cu argan este livrată într-un tub de 75 ml și se aplică zilnic pe piele, masând până se absoarbe.

Indiferent de crema de mâini pentru care optezi, nu uita că beneficiile acesteia sunt nenumărate. Toate produsele Equilibra le găsești în rețeaua ,,Farmacia Familiei”!   

Populația Republicii Moldova va fi în continuă scădere
Articolul anterior
Câțiva tineri au ieșit la distracție cu muzică și pistoale, pe străzile Capitalei. Video scandalos!
Articolul următor
Alte articole interesante