Toamna – anotimpul peeling-urilor PRESSENSA!

Sezonul rece este aliatul celor care pun accent pe frumusețe. Tocmai acum, este timpul perfect pentru peeling-uri. Iar, cei care l-au încercat măcar odată, au văzut pe propria piele toate avantajele acestei proceduri.

separator

Inițial, ar fi bine să optezi pentru o procedură de peeling pentru soluționarea unei probleme cosmetice, cum ar fi eliminarea petelor pigmentare, îngustarea porilor, îmbunătățirea tenului feței, redarea elasticității pielii, dar și altele. După procedură, vei fi surprinsă să descoperi că acesta are o mulțime de avantaje, printre care netezirea ridurilor fine de expresie, reducerea din adâncimea a ridurilor mai accentuate și eliminarea coșurile. În așa mod, peeling-ul devine un tratament complex pentru diferite probleme.Peeling-urile chimice se efectuează cu preparate speciale, care au la bază diferite tipuri de acizi. De asemenea, acestea conțin un șir întreg de componente biologice active ce ne permit, să rezolvăm personalizat imperfecțiunile tenului, prin posibilitatea alegerii nivelului de penetrare a epidermei, prin acționarea cu precizie asupra pigmenților, a acneei, și altele.

Există mai multe variante de peeling, în funcție de tipul de piele: peeling superficial, mediu și profund. Peeling-ul superficial este cel mai blând și acționează doar la suprafața pielii. Soluția chimică aplicată pe față interacționează cu straturile epidermei, eliminând componentele sale deteriorate prin decojire. La fel, nu distruge straturile profunde, nu lasă pielea roșie, umflată și descuamată. Deși, pare absolut inofensiv, soluționează o mulțime de probleme cosmetologice.Medicul dermatolog-cosmetolog, Ecaterina Lica utilizează în practica sa în jur de zece tipuri de peeling-uri ale renumitului brand spaniol PRESSENSA. Rejova peel, White peel, Lifting peel, Crystal Bright Peel, Rosacea peel, Jessener peel etc. – toate, alese și folosite corect, vă pot uimi prin eficiența lor.Doar un medic profesionist poate alege cel mai potrivit tip de peeling pentru fiecare în parte. Te îndemnăm, să nu pierzi sezonul peeling-urilor, care pe lângă frumusețe și tinerețe, îți vor conferi mai multă încredere în propriile forțe.

Clinica “Alter-Med” – o nouă performanță în medicina estetică și chirurgia plastică
Articolul anterior
Băiatul de șapte ani care a dispărut în satul Verejeni, Telenești a fost găsit mort într-o fântână
Articolul următor
Alte articole interesante