Tratamente naturiste pentru sprâncene şi gene impecabile!

Frumuseţea unei femei nu este determinată doar de ţinuta, silueta, ochii, buze şi mâinile ei. Sprâncenele şi genele joacă un rol foarte important, atunci când vine vorba de un look perfect şi un ten impecabil. Şi nu uita că şi ele au nevoie de o îngrijire mai specială pentru a da prospeţime şi strălucire imaginii tale.

separator

Îţi propun 3 tratamente naturiste eficiente, pe care le poţi face de una singură acasă.

1. Tratament cu glicerină şi ulei de ricin pentru gene şi sprâncene

Îți place să ai gene dese, curbate şi lungi? Dar deteşti procesul de demachiere în care pierzi câteva gene preţioase? Află că problema ta are soluţie. Genele tale pot fi din nou impecabile, dacă vei şti să şi le îngrijeşti corect. Prepară-ţi acasă un tratament cu glicerină şi ulei de ricin. Amestecă o cantitate mică din cele două produse şi aplic-o pe gene în fiecare seară înainte de culcare.  Acestă compoziţie o poţi folosi şi pentru spâncene. Iar pentru un rezultat rapid, repetă această procedură în fiecare seară timp de o lună. Şi genele tale vor prinde din nou viaţă.

2.  Mască pentru sprâncene cu aloe vera

Pentru sprâncene dese şi frumoase îţi propunem o mască cu aloe vera. Procură din farmacie un gel aloe vera şi amestecă o cantitate mică de gel cu câteva picături de ulei de măsline. După care aplică tratamentul pe sprâncene şi lasă-l să acţioneze timp de o oră. Atât uleiul de măsline, cât şi gelul de aloe vera, vor acţiona la nivelul foliculilor de păr şi vor face ca sprâncenele tale să fie sănătoase, dese şi frumoase.
După câteva săptămâni vei observa schimbări radicale… spâncenele tale vor fi de invidiat.

3. Ulei de migdale pentru sprâncene şi gene

Pentru îmbunătăţirea aspectului spâncenelor şi pentru frumuseţea unică a genelor tale… îţi sare în ajutor şi uleiul de migdale. Încălzeşte o lingură de ulei de migdale şi toarn-o pe două discuri demachiante. După care aplică discurile pe sprâncene, pentru ca substanţele nutritive din ulei să pătrundă la rădăcina firelor de păr. Lasă această măscuţă să acţioneze timp de 15 minute. Aceeaşi procedură o faci şi cu genele. Rezultatele vor fi vizibile abia peste câteva săptămâni.

Tu ce tratamente foloseşti pentru frumuseţea genelor şi sprâncenelor tale?

 Informaţie adaptată după acasa.ro

Ala Melnic: “Marea îmi dă viaţă, atunci când rutina mă acaparează din toate părţile”
Articolul anterior
Elfii prezintă rubrica METEO în Noua Zeelandă
Articolul următor
Alte articole interesante