A scăpat, ca prin minune, de cancer! Cum și-a salvat viața!

Lilia Cazacu are 27 de ani și a mers la medic în momentul în care a observat ușoare dureri de cap și amețeli. În urma consultului, a aflat că are celule cancerigene, dar faptul că le-a descoperit la timp i-a salvat viața. Pentru această schimbare este gata la orice. Nu și-a pus restricții. Speră că după ce va arată altfel, își va găsi și jumătatea.

separator

Nu rata și schimbarea ei finală.

Coordonator proiect: Iulia Arnaut

LicaDoctor Lica Salon
Str. Ștefan cel Mare 184
Tel: 022 23 53 25
Gsm: 079 753153, 076 798877
Danko Ylianna Danko
E-mail: danko.ylianna@mail.ru
Facebook: danko.ylianna

pro fashion okPRO Fashion

Centrul Comercial GRAND HALL, et.2, but.205
Facebook: PRO-Fashion

unica sportUNICA SPORT
tel.: 060008000
www.unicasport.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Unica.md şi Nestle invită graviduţele şi tinerele mămici la seminar
Articolul anterior
Tutorial: Coafură cu volum a la Victoria’s Secret
Articolul următor