Cea mai emoționantă rugămite înainte de sărbători:”Vreu să mă iubească…”!

Lacrimi de bucurie și fericire, schimbări de look care i-au făcut să plângă chiar și pe cei mai puternici bărbați și un nou început…. Asta le motivează pe sute de femei să participle și să ceară o șansă la schimbare. Sute de oameni au fost rugați să le voteze,

separator

Votul persoanelor dragi dar și a oamenilor care au rămas impresionați de scrisorile lor le-au dat un bilet la casting. Iată care sunt cele 10 femei care au ajuns în fața specialiștilor din proiect.

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagini: Ion Ștefanschi

Sala de Aur
SALA DE AUR
MD – 2071, Republica Moldova,
Mun. Chisinau, str. Ghidighici ½
Tel: (373 22) 593 555
E-mail: office@saladeaur.md
www.saladeaur.md

unica sportUNICA SPORT

tel.: 060008000
www.unicasport.md

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Pentru ce este făcut buzunarul mic de la blugi!
Articolul anterior
8 idei deosebite pentru decorul scaunelor de nuntă
Articolul următor