Schimbare de look prea îndrăzneaţă pentru ea! Fiul nu a recunoscut-o

Veronica Caftanat, protagonista proiectului Un Nou Început cu Unica a ajuns la final de proiect. A cerut ajutorul specialiștilor noștri pentru că nu se simțea bine în pielea ei, rutina și grijile au pus stăpânire pe ea.

separator

Iar după o lună de lucru, de experiențe și trăiri noi, a venit și ziua când preț de câteva ore a putut uita de grija copilașului, a soțului și a treburilor casnice.

img_2586ok 

img_2584ok img_2587ok

img_2590ok

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068752223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Gloria Gorceag, îndrăzneață și sexy. Un nou look pentru tânăra mămică!

Deși a născut acum 9 luni, Gloria Gorceag și-a revenit la formele inițale în timp record!

separator

Îi reușeste să combine perfect postura de mămica 24 de ore din 24, fiind implicată totodată și într-un job de prezentatoare Tv.

Echipa unica.md a provocat-o să uite de treburile casnice pentru o zi și să se lase transformată de stiliștii noștri, nu înainte de a fi răsfățată la o ședință de masaj.

 

Un nou început pentru Doina Sulac

Interpreta Doina Sulac își ascunde de ochii lumii sentimentele, despărțirile și singurătatea. De această dată, am provocat-o la destăinuiri, în proiectul ”Un nou Început cu Unica”. Așa am aflat despre schimbările din viața ei, despre rochia de mireasă, despre noua casă și noile proiecte din domeniul muzical. O echipă de stiliști: Oleg Popan, Olga Verdeș, Nadya Gudumak au muncit o zi întreagă ca să redea naturalețea, eleganța și noutatea unui nou look, care să fie în armonie cu schimbarea din viața Doinei Sulac.

separator

Olesea Olteanu, într-o ținută de inspirație în stilul Lady Gaga

Fără urmă de îndoială că aceasta este una dintre cele mai neobișnuite transformări de imagine prin care a trecut Olesea Olteanu în ultimii ani. Protagonista noastră a acceptat cu drag stilul „Lady Gaga” abordat de echipa noastră.

separator

Și așa cum orice schimbare începe de la machiaj și coafură, am mers la Salonul de frumusețe Doctor Lica din Capitală, unde hair stilista și make-up artista Lilia Lupu, i-a aranjat părul și i-a aplicat un machiaj. Iar stilistul Evghenii Malinovski, i-a accentuat formele frumoase cu ținute bine alese din show – roomul brandului Nikita Rinadi

Partenerii noștri
Author V.OK
Adresa: str. Vasile Alecsandri 113
Tel.: 0797 96 867
Facebook: https://www.facebook.com/vokspacentru/?fref=ts
My London Shop My London Shop
Adresa: Bd. Stefan cel Mare 69/1
Tel.: (022) 592 240/ (060) 516 899
Email:mylondonshop@yahoo.co.uk
Facebook: https://www.facebook.com/My-London-Shop-432791020107704/
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
5 obiecte obișnuite care pot deveni elemente de decor!
Articolul anterior
Nicu și Vasile Țurcanu: ”De la masa rotundă noi ne sculam mereu plângând”!
Articolul următor