Schimbare radicală! Minus 10 kilograme și părul tuns bob

La 29 de ani are o familie unită, un soț iubitor, prieteni adevărați și o carieră. Ce-i mai lipsea? Încrederea în forțele proprii și un nou look. Asta a și adus-o în proiectul Un Nou Început cu Unica.

separator

Cristina Țicu, în cele șase săptămâni de proiect, a ascultat cu strictețe toate sfaturile oferite de specialiștii noștri. Și uite prin munca comună depusă de fiecare în parte, am ajuns la final de proiect. Acum cântărește minus 10 kilograme, are un nou look și o dorință de a realiza alte lucruri și mai frumoase.

Soțul, prietena și copilașul au rămas șocați când i-au văzut schimbarea.

img_1265ok img_1281ok
 
img_1270okimg_1273okimg_1278ok
 img_1282ok

img_1318ok

img_1332ok 

img_1330ok img_1336ok
 
img_1342okimg_1344okimg_1348ok
 
img_1372ok img_1374ok
 img_1366ok img_1378ok

#monolog AUTISM: Povestea unei mame

A fi părintele unui copil cu autism este un stres continuu. De dimineață până seara, de luni până luni, fără pauze. De la aflarea diagnosticului până la acceptarea lui este o cale lungă și extrem de dureroasă. Și acest stres nu se termină niciodată. Nici după cea de-a 18 aniversare a copilului.

Autismul este o tulburare greu de depistat, greu de înțeles și greu de controlat. Tatiana este mama curajoasă, care ne-a povestit cum de la ora 06:00 dimineața se află într-o continuă agitație între grădiniță, medici, logopezi și terapeuți, împreună cu băiețelul ei de aproape 5 ani. Chiar dacă este foarte obosită, nu renunță! Fiecare succes dobândit este pentru ea o mare bucurie!

Chiar dacă este foarte obosită, nu renunță! Fiecare succes dobândit este pentru ea o mare bucurie! Astăzi este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. 1 din 160 de copii din întreaga lume are o tulburare din spectrul autist.

Unul dintre ei poate fi pe strada ta, în clasa copilului tău, în parcul unde de plimbi sau în lista prietenilor tăi de pe Facebook poate fi o mamă care crește un copil cu autism. Haideți să fim solidari față de familiile care au persoane cu autism și încrezători că acești copii, viitori adulți, vor fi acceptați, ajutați și integrați în societate.

Despre bucătari: ce îi enervează, relația cu chelnerii și de ce au probleme cu kilogramele în plus

Care sunt cei mai buni bucătari – femeile sau bărbații? 🙄 De ce mâncarea din farfurie nu arată ca în fotografie? V-ați recunoscut cumva? Cel puțin o dată ați pus așa întrebări? Bucătarii șefi Alexandru Comerza și Galina Palitu aud mai în fiecare zi aceste afirmații…..

În ediția de astăzi #VERSUS, am decis să invităm doi bucătari, fără să știe că ambii participă în acest proiect și i-am provocat să răspundă la câteva întrebări. Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Sau cât de diferiți/asemănători sunt aceștia? Vedeți video de mai jos.

⏩ Invitați:

Alexandru Comerzan

Galina Palitu

🎬Staff:

Producător:

Iulia Arnaut

Editare video:

Iovu Iurie

Tutorial video: cum îți faci bucle cu un pieptene și uscător acasă

🤗În ediţia de data trecută a proiectului „Frumuseţea se învaţă” v-am arătat cum se poate transforma un machiaj de zi, în unul de seară, în această ediţie am zis că este momentul să vedeţi cum se pot face bucle frumoase.☀️

În vlogul de astăzi o avem pe hairstilista Ekaterina Atasii care ne învaţă ce produse trebuie să folosim pentru a obține un rezultat de milioane.🎯Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Vă invităm să vizionați video!🤗

Partenerii noștri
Author Navali Outlet
Adresa: bd. Ștefan cel Mare, 124, str. Ismail, 84, Tighina, 30
Tel.: 0799 95 047
Facebook: https://www.facebook.com/navali.outlet/timeline
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Se anunță deconectări programate de la energia electrică în toată țara! Vezi lista adreselor
Articolul anterior
Două fetițe, gemene, au decedat la maternitate! Motivul pentru care părinții n-au mai apucat să le ia acasă
Articolul următor