Fiul Angelinei Jolie s-a mutat în Coreea de Sud, pentru a studia la o prestigioasă universitate! Actrița l-a însoțit

A sosit, în sfârșit, momentul ca fiul cel mai mare al Angelinei Jolie, Maddox, să părăseacă cuibul familial, deoarece a devenit oficial student. Dar, în loc să rămână aproape de casa californiană a familiei sale, tânărul de 18 ani pleacă din țară cu totul.

separator
Maddox se mută la Seul, Coreea de Sud pentru a studia științele vieții și biotehnologie la prestigioasa Universitate Yonsei, care este considerată una dintre cele mai bune din țară.

Potrivit presei locale, agenția de știri Yonhap, Maddox va fi la campusul Songdo din Yonsei din Incheon începând de săptămâna viitoare. În imaginile obținute de People, celebra sa mamă l-a însoțit pentru un tur al terenului alături de oficialii școlii. Maddox nu ar trebui să se îngrijoreze de bariera limbii, deoarece se spune că a studiat limba coreeană de mai multe ori pe săptămână pentru a se pregăti pentru noua sa aventură.Angelina s-a deschis anterior cu privire la planurile universitare ale lui Maddox, spunând că nu este „decât mândră”. Ea le-a spus oamenilor: „Aștept cu nerăbdare tot ce va face”.

Yonsei face parte dintr-un trio din cele mai apreciate universități din Coreea de Sud, cunoscute sub numele de SKY – format din Universitatea Națională din Seul, Universitatea din Coreea și Universitatea Yonsei. Printre elevii Yonsei se numără fostul președinte sud-coreean Han Seung-soo, fondatorul JYP Entertainment Park Jin-young și fondatorul Daewoo, Kim Woo-jung.

sursa foto: Getty Images

Ucraina: Mașina în care se afla ministrul de externe eston a luat foc în timpul unei vizite la Kiev

O maşină blindată în care se afla ministrul de externe estonian Strain Urmas Reinsalu în timpul vizitei sale în Ucraina, în această săptămână, a luat foc în timp ce se afla în centrul Kievului, a declarat joi diplomatul, relatează dpa.

Război în Ucraina / Foto: Profi Media

„Eram cu ambasadorul Estoniei Kaimo Kuusk pe locul din spate şi dintr-o dată Kaimo a spus că este un miros. Şi apoi
brusc au izbucnit flăcări în spatele nostru”, a declarat Reinsalu în cadrul unei conferinţe de presă în capitala Estoniei Tallinn.

„Din fericire, uşile din spate s-au deschis în cele din urmă pentru că maşina s-ar fi transformat într-o cameră de gazare în câteva secunde”, a declarat ministrul eston.

Nimeni nu a fost rănit în incidentul care a avut loc marţi seara. Reinsalu nu a dat nicio informaţie cu privire la posibila cauză a incendiului care a cuprins vehiculul.

Experţi urmează să examineze maşina care a fost pusă la dispoziţia şefului diplomaţiei ţării membre UE şi NATO de către poliţia şi agenţia de protecţie a frontierelor.

Protestatarii lui Șor își fac necesitățile fiziologice prin tot orașul. Oamenii se arată deranjați

Poliția a venit cu un apel către toți cei care au participat la întrunirea de astăzi, să dea dovadă de un comportament adecvat.

Amintim organizatorilor că sunt responsabili de acțiunile participanților și desfășurarea întrunirii în sine, tot ei fiind obligați să comunice participanților limitele cadrului legal, dar și cum pot avea grijă de propria siguranță.

Menționăm că, locuitorii capitalei deja ne sesizează despre comportamentul participanților la întrunire, fiind deranjați în special că aceștia își satisfac necesitățile fiziologice în curțile blocurilor și stațiile de așteptare a transportului public.

Reiterăm că, Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la libera exprimare, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane.

Solicităm participanților să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor.

”Cheltuieli pentru sistemele de apărare antiaeriană” în facturile localnicilor dintr-un oraș din Rusia

Autoritățile orașului rusesc Breansk s-au gândit să introducă în facturile localnicilor “cheltuieli pentru sistemele de apărare antiaeriană”.

Despre asta anunță Moskovski Komsomoleț.

O pădure din raionul Rezina a luat foc
Articolul anterior
Celebrul regizor Quentin Tarantino va deveni tată pentru prima oară, la 56 de ani. Cum arată soția sa?
Articolul următor