Actrița Naya Rivera a murit salvându-și fiul de la înec. Băiețelul în vârstă de 4 ani a fost găsit dormind în barcă

Trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit după șase zile de căutări. Vedetă, cunoscută pentru serialul Glee, s-a înecat pe 8 iulie, în Lacul Piru, din California, unde se află cu fiul ei de patru ani, Josey.

separator

Potrivit autorităților, Naya a închiriat o barcă pentru a se plimbă împreună cu fiul sau pe lac. Au mers să înoate, însă la un moment dat ea a dispărut sub apă, după cum a povestit fiul actriței.

Băiețelul a fost găsit dormind pe barcă, atunci când cineva a alertat autoriţaţile, pentru că timpul de inchirire expirase. O vestă de salvare a fost găsită pe barcă, iar una pe băiat. Se pare că Naya a reușit să îl împingă pe Josey înapoi pe barcă și astfel i-a salvat viaţa, însă nu a putut să se salveze și pe sine.

„A avut destulă energie să își ducă fiul înapoi pe barcă înainte de a se îneca”, a spus șeriful Bill Ayub, conform cnn.com. Corpul actriței a fost găsit plutind în regiunea de nord-est a lacului, unde apă are o adâncime între 10 și 18 metri.

„Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zona, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a spus Ayub.

„Băiatul și Naya au înotat în lac. L-a ajutat să urce în barcă. Le-a spus anchetatorilor că s-a uitat înapoi și a văzut-o cum dispare sub suprafața apei”, a mai spus șeriful.

În 8 iulie, Rivera a închiriat o barcă și a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru că nu a reapărut, în aceeași zi au început căutările cu scafandri și elicoptere.

Copilul a fost găsit dormind, în barcă. Purta vestă de salvare.

sursa: www.copilul.ro

Top Shop anunță Cel mai fierbinte Black Friday – Reducere -50% la articolele selectate!
Articolul anterior
O doctoriță, angajată a unui spital din Capitală, s-a stins la doar 40 de ani. Colegii de breaslă îi aduc un omagiu
Articolul următor
Alte articole interesante