Adela Popescu: „Travaliul e dureros, iar după ce ai născut e blup și gata, te apuci de următorul”

De când este însărcinată cu cel de-al treilea copil, Adela Popescu trece printr-o serie de transformări absolut normale. Aceasta a povestit într-un interviu perioada minunată pe care o traversează. Adela a dezvăluit că cea de-a treia sarcină nu este cu mult diferită de celelalte două pe care le-a avut, însă există mici dificultăți cu care se confruntă.

Potrivit declarațiilor acesteia, nu se poate odihni corespunzător și a început să respire din ce în ce mai greu.

„Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit”, a spus Adela Popescu.

Actrița este hotărâtă să nască tot natural

Recent, Adela Popescu și-a făcut morfologia de trimestru doi, iar sarcina decurge perfect normal. În ceea ce privește modul în care-l va aduce pe lume pe cel de-al treilea băiețel, prezentatoarea TV și-a exprimat dorința să nască natural, însă totul va depinde de sănătatea micuțului.

„Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil”, a mai adăugat Adela Popescu.

Recent, Radu Vâlcan i-a făcut un compliment soției sale. Acesta a postat o fotografie cu superba sa soție graviduță și a scris mesajul ,,Indecent de frumoasă”. Fanii au reacționat imediat la postarea emoționantă a acestuia și l-au lăudat din plin pentru atitudinea sa.

Tragedie! Un copil a murit după ce a fost călcat de o vacă la Ștefan Vodă

O copilă de doar un an a decedat în această seară după ce a fost lovită de o vacă. Cazul a avut loc într-o localitate din raionul Ștefan Vodă.

Potrivit datelor preliminare, imediat ce a fost lovită de animal, rudele fetiței au apelat la Serviciul 112, transmite deschide.md.

Cu regret, copilul a decedat în drum spre spital.

Cazul este investigat de polițiști în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

Un băiețel de 5 ani, sufocat de căldură în maşina mamei. Femeia era ocupată să organizeze aniversarea fetiţei

Un tată tulburat, al cărui fiu a fost lăsat să moară în mașina încinsă a soției de care se despărţise, nu crede că mama ar trebui să meargă la închisoare pentru gafa înfiorătoare și fatală. Trace Means, în vârstă de cinci ani, a murit luni, în Texas, după ce Amanda Means, în vârstă de 36 de ani, l-a lăsat pe bancheta din spate a unui Porsche timp de aproape trei ore.

Detectivii cred că femeia a uitat pur și simplu că Trace era încă în scaunul lui, în timp ce se îndrepta în casa lor de 1,4 milioane de dolari din Houston, pentru a organiza o petrecere aniversară pentru sora lui în vârstă de opt ani. Până când Amanda și-a dat seama de greșeala ei, micuţul făcuse deja insolaţie şi murise, conform Daily Mail, citată de Observator

Mama a descoperit împietrită că cel mic era prins în scaunul maşinii

Mama șocată nu a fost acuzată, deși Biroul Șerifului din Harris County încă investighează incidentul. Se pare că părinții lui Trace trec printr-un divorț și el petrecuse Ziua Tatălui alături de acesta cu câteva ore înainte de tragedia de luni. Steve Means, în vârstă de 48 de ani, are nevoie de răspunsuri cu privire la moartea fiului său, dar nu se grăbește să tragă concluzii sau nu cere ca mama să fie acuzată, potrivit avocatului său, Gary Block: ”Știe că ea este mama lor, indiferent de ce s-a întâmplat, și că nu s-a făcut nimic intenționat. Tot ce vrea să facă acum este să se asigure că fiica lui este bine și că toată lumea poate începe să se vindece”.

Mama le-a spus anchetatorilor că a venit acasă de la magazin cu copiii ei și a crezut că amândoi au coborât din mașină. Abia după două-trei ore, ea a observat că băiatul a dispărut și a început să-l caute, conform șerifului Ed Gonzalez. Cauza oficială a morții nu a fost încă dezvăluită. Dar, având în vedere că temperatura din interiorul mașinii era extremă, este aproape sigur că tânărul a cedat din cauza insolaţiei. 

În medie, 38 de copii sub 15 ani mor în fiecare an din cauza unei insolații după ce sunt lăsați în mașină de către părinți, arată statisticile Consiliului Național de Siguranță. Majoritatea deceselor copiilor au loc după ce copilul este uitat în maşină de unul dintre părinţi.

Sasha Letty a devenit mămică pentru prima oară!

Bucure și împlinire în familia interpretei Sasha Letty! Artista și soțul ei, Dumitru, și-au întâmpinat primul bebeluș.

Tânăra mămică a născut o fetiță sănătoasă, căreia părinții i-au ales numele Arina.

,,Noi și universul nostru”, a scris Sasha Letty, în dreptul primelor imagini emoționante ,,în trei” publicate pe pagina sa de Instagram.

Interpreta a făcut astăzi anunțul, iar din pozele distribuite fanilor ei se înțelege că marele eveniment a avut loc în urmă cu trei zile. Se pare că nașterea a decurs perfect, iar tânăra mămică și fiica ei deja se bucură de primele zile de maternitate acasă.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, balon şi interior

Multă sănătate familiei și creștere ușoară pentru Arina!

Galerie foto. La Londra a avut loc înmormântarea prințului Philip
Articolul anterior
Trei tinere au urcat pe acoperișul unui bloc înalt pentru a-și face poze
Articolul următor