Adela Popescu: „Travaliul e dureros, iar după ce ai născut e blup și gata, te apuci de următorul”

De când este însărcinată cu cel de-al treilea copil, Adela Popescu trece printr-o serie de transformări absolut normale. Aceasta a povestit într-un interviu perioada minunată pe care o traversează. Adela a dezvăluit că cea de-a treia sarcină nu este cu mult diferită de celelalte două pe care le-a avut, însă există mici dificultăți cu care se confruntă.

Potrivit declarațiilor acesteia, nu se poate odihni corespunzător și a început să respire din ce în ce mai greu.

„Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit”, a spus Adela Popescu.

Actrița este hotărâtă să nască tot natural

Recent, Adela Popescu și-a făcut morfologia de trimestru doi, iar sarcina decurge perfect normal. În ceea ce privește modul în care-l va aduce pe lume pe cel de-al treilea băiețel, prezentatoarea TV și-a exprimat dorința să nască natural, însă totul va depinde de sănătatea micuțului.

„Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil”, a mai adăugat Adela Popescu.

Recent, Radu Vâlcan i-a făcut un compliment soției sale. Acesta a postat o fotografie cu superba sa soție graviduță și a scris mesajul ,,Indecent de frumoasă”. Fanii au reacționat imediat la postarea emoționantă a acestuia și l-au lăudat din plin pentru atitudinea sa.

Galerie foto. La Londra a avut loc înmormântarea prințului Philip
Articolul anterior
Trei tinere au urcat pe acoperișul unui bloc înalt pentru a-și face poze
Articolul următor
Alte articole interesante