Andreea Marin, mândră de fiica ei! Vezi cum Violeta își surprinde mama în fiecare zi

Vedeta de televiziune Andreea marin a vorbit despre Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică Junior. Violeta este la vârsta adolescenței și a ajuns să-i fie ajutor de nădejde celebrei sale mame.

separator
Andreea Marin admite că e foarte dificil să fii părinte în ziua de azi, dar privește cu încredere spre perioada în care va fi mamă de adolescentă, pentru că știe că are ”un copil foarte bun”.

Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe Violeta de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută. Andreea Marin a vorbit despre provocările vieții de părinte într-o perioadă în care reperele tinerei generații sunt date epste cap, în care este mai important să pari decât să fii. Vedeta are însă încredere în Violeta, fiica ei care va împlini 12 ani în decembrie.

”Fiica mea a crescut, au început întrebările, dar a ajuns și la vârsta la care mă poate și ajuta. De exemplu, vin uneori frântă și nu mai sunt în stare să-mi pun o farfurie de mâncare. Iar ea mă așteaptă cu masa pusă, uneori îmi gătește ce știe că-mi place, pentru că știe deja să gătească, așa că îmi face câte o surpriză”, a dezvăluit Andreea, potrivit click.ro.

Vedeta are toate încrederea în Violeta, despre care spune că este ”un copil bun, cu baze solide, ca valori pe care se sprijină în creștere”. Surprinzător, poate, pentru mulți, Violeta a aflat foarte târziu că și mama ei este o vedetă, nu numai tatăl ei, Ștefan Bănică Junior.

”I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a explicat Andreea.

Andreea spune că a ajutat-o, în demersul ei, și faptul că Violeta îi seamănă foarte mult și are o personalitate puternică. ”Violeta are o personalitate puternică, nu s-a lăsat copleșită de personalitățile părinților. Seamănă mult cu mine din punctul ăsta de vedere. Nu vreau să-i indic nicio direcție în viață. Am norocul să am profesori buni pentru copilul meu, care o învață să trăiască frumos și dincolo de buchea cărții. E foarte bună la limbi străine, e bună și la matematică, scrie foarte bine, are un umor ascuțit, e un copil bun, acum lăsăm timpul să decidă”, a mai spus vedeta.

Foto. Leonardo DiCaprio s-a întâlnit cu activista suedeză Greta Thunberg
Articolul anterior
Tânăra în vârstă de 20 de ani, rănită grav în accidentul din sudul țării, are nevoie de ajutor
Articolul următor
Alte articole interesante