Bărbat arestat după ce a încercat să răpească un copil de 5 ani, sub ochii mamei sale

Incident tulburător, după ce un bărbat de 27 de ani a încercat să răpească un băieţel de 5 ani sub ochii mamei sale, ziua, în plină stradă, la Londra. Bărbatul a fost confruntat de femeie. Copilul a scăpat nevătămat.

Poliția Metropolitană a declarat că atacatorul a fost găsit la o adresă din Surrey şi arestat în legătură cu incidentul din Northolt, Londra, la 14:30 joi, în data de 7 ianuarie.

„Tânărul de 27 de ani a fost arestat sub suspiciunea de tentativă de răpire a unui copil, în zona Surrey, sâmbătă, 23 ianuarie. Se află în prezent în custodia poliției la Londra” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, conform Observator.

Joi, 7 ianuarie, la ora 14:30 aproximativ, bărbatul s-ar fi apropiat de un băiat de cinci ani din Northala Fields, Northolt, l-a tras de lângă mamă şi l-a luat în braţe, apoi a fugit.

Din fericire a fost prins la scurt timp chiar de femeie. Confruntat de mama băiatului, atacatorul a eliberat micuţul, nevătămat.

„Incidente de această natură sunt foarte rare, dar înțeleg îngrijorarea pe care ar fi putut să o provoace în comunitatea locală. Vreau să-i asigur pe oameni că facem tot ce putem pentru a afla cine este responsabil” a declarat săptămâna trecută detectivul polițist Ashleigh Nelson.

Lady Gaga, acuzată de plagiat. ,,Ar fi furat ideea Allei Pugaciova”
Articolul anterior
Natalia Morari a remarcat un semn caracteristic în sarcină. Jurnalista trăiește cea mai frumoasă etapă a vieții
Articolul următor
Alte articole interesante