Câte kilograme a adăugat Gloria în timpul sarcinii. Admiratoarele, uimite: ,,Nu se văd deloc”

Gloria Gorceag și-a uimit admiratoarele de pe Instagram. Artista și prezentatoarea TV a dezvăluit că a adăugat deja 18 kilograme pe parcursul celei de-a doua sarcini.

Deși se simte bine și este nerăbdătoare să-și țină în brațe cel de-al doilea băiețel, viitoarea mămică recunoaște că a adăugat cam mult în greutate.

,,+18 dar spuneți-mi că nu se văd (mințiți-mă frumos)”, a scris Gloria în dreptul pozei recente.

,,Nu se văd deloc”/ ,,Chiar nu se văd! Ești superba! O spun foarte sincer!”, au comentat urmăritoarele.

Creșterea în greutate în timpul sarcinii este un indicator important al sănătății unei femei și a copilului ei nenăscut. Câte kilograme va câștiga o femeie în timpul sarcinii depinde de multe motive, cum ar fi greutatea inițială înainte de concepție, constituția genetică, vârsta mamei și alți factori.

Potrivit medicilor, nu există o mărime universală privind greutatea pentru toate femeile însărcinate. Depinde cât de mult cântărea femeia înainte de a rămâne însărcinată și de greutatea acesteia în raport cu înălțimea. În cazul femeilor cu greutate normală sau subponderale, creșterea în greutate recomandată este între 11 și 18 kilograme. Pentru femeile supraponderale – între 7 și 11 kg.

Vaccinare fără programare în toate centrele din România începând din acest weekend
Articolul anterior
Marina Cârnaț, ședință foto înainte de naștere, alături de soț și cei 7 copii ai cuplului
Articolul următor
Alte articole interesante