Cu flori, animatori și acorduri de vioară! Cum și-a surprins soția la externarea din maternitate fiul Valeriei

Mai nou, soții foarte inventivi le pregătesc soțiilor și bebelușilor momente de neuitat la externarea din maternitate. Arseny Shulghin, fiul în vârstă de 21 de ani, al interpretei din Rusia, Valeria, i-a pregătit o surpriză de proporții soției sale pe care a condus-o acasă de la maternitate. Tânărul tată nu și-a cruțat banii și efortul pentru a-i mulțumi soției.

Liana Shulgina, împreună cu fiica ei nou-născută, Celine, s-au bucurat de o atmosferă de poveste, cu baloane, multe flori, animatori și acorduri de vioară: urși și un înger alb ca zăpada, iar un violonist special invitat a fost responsabil pentru acompaniamentul muzical. Tânărul tată a decorat locuința și camera micuței.

Părinții i-au ales fetiței lor numele Celine, un mix între numele „Senya + Liana”.

Artista în vârstă de 52 de ani, Valeria, a devenit bunică pentru prima dată. Aceasta este mândră de fiul ei, care își gestionează propria afacere la doar 21 de ani.

„Micuța noastră a fost externată deja din spital. Ce sărbătoare a organizat Senya! Cât de emoționant este totul! Ce drăguță e Selinochka! Mă simt ca cea mai fericită bunică din lume! Felicitări întregii noastre familii!”, a scris emoționată Valeria.

Elon Musk a devenit astăzi cel mai bogat om din lume. Ce avere declară?
Articolul anterior
Bebeluș vindecat de Covid după 70 de zile, externat cu aplauze
Articolul următor
Alte articole interesante