Cum se alimentează Inesa Voscoboinic în timpul sarcinii?

Inesa Voscoboinic urmează să devină mămică în câteva luni și în timp ce multe femei adaugă mai multe kilograme în timpul sarcinii, prezentatoarea TV uimește printr-o siluetă suplă. Doar burtica grațioasă și rotunjoară iese în evidență.

separator

Cum reușește vedeta să se mențină în formă în timpul sarcinii?

Ei bine pe lângă faptul că face zilnic mișcare și nu a renunțat la exercițiile fizice pentru însărcinate, am aflat că Inesa are și un regim alimentar sănătos. Iată cum se alimentează viitoarea mămică în timpul sarcinii?

,,Cu exceptia excluderii anumitor tipuri de produse de mare (care contin mai mult mercur) si a alcoolului, în meniul meu de gravidã practic nu s-au produs schimbãri! Respectiv, postarea ar fi de folos tuturor celor care se intereseazã periodic despre alimentatia mea!”, ne comunică știrista pe pagina sa de Instagram”.

Vedeta a exclus alcoolul în totalitate și consumă alimente bogate din punct de vedere nutrițional.

,,Nu exista o cantitate de alcool recomandata pentru consumul in siguranta in timpul sarcinii. Prin urmare, alcoolul trebuie evitat in totalitate de catre femeile gravide.
Principiul de bazã – includerea celor 4 grupuri de alimente:
1️. Carbohidrați (orez, ovãz, porumb, grau, secara). Contin fibre, vitamine si minerale si furnizeazã energie!
2. Proteine (carne, peste, ouã, nuci, fasole). Douã sau trei dintre mesele zilnice trebuie sã includa aceste alimente.
3. Lactate (lapte, brânzã, iaurt). Foarte bune surse de calciu si nu trebuie sa lipseasca din alimentatie, cu conditia cã nu contin un nivel înalt de grãsimi si zahãr!
4. Fructe si legume. În timpul sarcinii, la recomandarea medicilor am redus consumul fructelor (merele si strugurii baloneazã, iar bananele sunt foarte calorice) Consum 1-2 fructe pe zi si legume la fiecare masã. Sãnãtate tuturor 💚!”, a scris Inesa.

Așadar, am aflat că viitoarea mămică are o dietă diversificată, bazată pe alimente bogate în nutrienți. Totodată, aceasta evită produsele ce conțin calorii goale.

O cină perfectă – Ardei umpluți cu pizza
Articolul anterior
Cât și ce trebuie să mănânce un copil
Articolul următor
Alte articole interesante