Daniela Dermengi a devenit mămică pentru a doua oară! Vezi ce nume i-a ales fetiței sale

Emoții mari în familia Danielei Dermengi, sfârșitul primăverii i-a adus cel mai scump cadou. Bloggerița a devenit mamă pentru a doua oară. În urmă cu câteva ore, ea a născut o fetiță sănătoasă.

separator

Daniela Dermengi este mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, pe nume Daniel, iar acum fericiții părinți au fost binecuvântați cu o fetiță, căreia i-au ales numele Ilinca.

Daniela a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali, dezvăluind totodată câteva detalii despre marele eveniment care i-a intensificat sentimentul de a fi mamă.

Potrivit bloggeriței, a doua naștere a durat mai puțin.

,,A fost mai repede, dar nu a fost mai ușor… A fost intens și cea mai mare bucurie e că și-a ales singură ziua venirii pe lume”, ne dezvăluie proaspăta mămică.

Micuța va purta un nume românesc. Bloggerița a ținut să-i aducă mulțumiri medicului care i-a fost aproape și a asistat nașterea fetiței.

Ilinca s-a născut cu o greutate de 3,450 kg și lungimea de 53 cm.

,,Sfârșitul săptămânii, lunii, primăverii pentru mine nu e nicidecum despre sfârșit, ci e despre ea – Ilinca. Mulțumesc Maxim Calaras pentru încă o minune adusă pe lume cu grijă, calm și emoții pozitive”, a scris Daniela, pe pagina de facebook.
   Felicitări cuplului pentru întâmpinarea noului membru al familiei! Creștere ușoară!

Anunț important pentru studenții moldoveni care își fac studiile în România
Articolul anterior
Cine sunt „super-răspânditorii” virusului Covid-19? De ce infectează mai multe persoane?
Articolul următor
Alte articole interesante