7 vedete care au rămas însărcinate după 40 de ani

Niciodată nu este prea târziua să devii mamă. O dovedesc femeile care la vârste record reuşesc să aducă pe lume copii sănătoşi. Astfel că să rămâi însărcinată după vârsta de 40 de ani nu mai este demult un lucru ieşit din comun. Iată câteva dintre divele de la Hollywood care au aşteptat să devină mame până după vârsta de 40 de ani.

separator

Halle Berry

hb

La 46 de ani, frumoasa actriţă se bucură de „cea mai mare surpriză a vieţii”, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta a anunţat în luna aprilie că este însărcinată în trei luni cu partenerul său de viaţă, actorul Olivier Martinez. Halle mai are o fiică, Nahla, în vârstă de cinci ani, cu modelul canadian Gabriel Aubry.

Gwen Stefani

gs
Artista în vârstă de 43 de ani este însărcinată pentru a treia oară. Gwen şi soţul său, Gavin Rossdale, mai au împreună doi băieţi, unul de 5 şi altul de 7 ani. Vestea însă nu ar trebui să fie vreo supriză având în vedere că vedeta a declarat anul trecut că îşi doresc un al treilea copil.

Uma Thurman

ut

Actriţa americană a născut pentru a treia oară, la vârsta de 42 de ani, în iulie anul trecut. Acesta este primul copil al actriţei cu noul ei partener de viaţă, omul de afaceri Arpad Busson.
Uma Thurman are o relaţie cu Arpad Busson care a început în 2007. După o scurtă despărţire în 2009, cei doi au hotărât să se împace şi de atunci formează din nou un cuplu.

Monica Bellucci

mb

Frumoasa actriţă de origine italiană Monica Bellucci este mama a doi copii, primul născut pe când vedeta avea vârsta de 39 de ani, o fetiţă pe nume Deva, iar cel de-al doilea, un băieţel pe nume Leonie, a venit pe lume când actriţa avea 45 de ani.

Salma Hayek

sh

Actriţa Salma Hayek a dat naştere primului său copil, o fetiţă pe nume Valentina Paloma Pinault, în anul 2007, la vârsta de 41 de ani. Tatăl este nimeni altul decât multimiliardarul francez, Francois Henri Pinault, cu care Salma s-a măritat dupa naşterea copilului, în aprilie 2009.

Mariah Carey

mc

Cântăreaţa a devenit pentru prima dată mamă în anul 2011, la vârsta de 41 de ani. Vedeta a adus pe lume gemeni, o fetiţă şi un băiat, în ziua celei de-a treia aniversări a căsătoriei artistei cu Nick Cannon. Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi raperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008. Vedeta a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 – 1998.

Nicole Kidman

nk

În 2008, şi-a îndeplinit visul de a deveni mamă biologică în timpul căsătoriei cu Keith Urban. Vedeta a adus pe lume o fetiţă, Sunday Rose, la vârsta de 41 de ani.

Sursa

 

Scris de un bărbat! “De ce am început să apreciez mai mult femeile trecute de 40”
Articolul anterior
Alimente anti-îmbătrânire
Articolul următor
Alte articole interesante