A aflat că este însărcinată abia când a început travaliu

S-a internat în spital cu dureri abdominale şi lombare. Rezultatele analizelor au confirmat însă că este însărcinată şi că, de fapt, ar urma să nască. O femeie şi-a revenit cu greu din şoc.

separator
1

Deşi pare greu de crezut, femeia nu a ştiut că este însărcinată. Când începuse travaliul, s-a adresat la serviciul medical de urgenţă. După efectuarea analizelor medicale doctorii au anunţat-o că este însărcinată şi că, de fapt, va naşte!

,,Am simţit înjunghieri în partea de jos a spatelui. De regulă, tolerez durerile, însă acestea erau deosebite, intense’’.

2După operaţia de cezariană, Katie Kropas şi-a ţinut fetiţa de 4,500 grame în braţe.
Femeia lua pastile contraceptive şi a avut ciclu menstrual regulat toată srcina, iar îngrăşatul ei l-a pus pe seama regimului alimentar de vacanţă. Prin urmare, după spusele femeii, a devenit însărcinată chiar dacă administra pastile anticoncepţionale.

,,Am avut simptome de greaţă, însă le-am subestimat, pentru că au fost aproape absente. Iar, din moment ce luam pastile contraceptive şi aveam ciclu menstrual regulat, eu nu am considerat că acele semne ar avea legătură cu sarcina’’.

3

Pastilele anticoncepţionale asigură 99% protecţie contra sarcinii. Dr. Kim Dever, medic obstetrician ginecolog la spitalul din Southe Shore, unde a născut Katie, a declarat că ,,înregistrează pe an câteva cazuri de acest gen, explicând că orice fenomen, precum adăugarea în greutate, ciclul menstrual neregulat pot ascunde o sarcină. De multe ori, mai ales în prima sarcină, femeile pot desconsidera anumite senzaţii şi pot atribui sarcina unor semne, cum ar fi senzaţii de balonare, distensie abdominală sau alte condiţii’’.

Fetiţa este sănătoasă, iar părinţii sunt nerăbdători să meargă cu ea acasă.

Un mod sănătos de preparare a peştelui în regimul de slăbire
Articolul anterior
Cătălin Josan, supus unei intervenții chirurgicale. Ce a pățit?
Articolul următor
Alte articole interesante