Cătălin Josan, supus unei intervenții chirurgicale. Ce a pățit?

Interpretul a suferit un accident de schi în stațiunea montană Bukovel din Ucraina, în urma căruia s-a ales cu o fractură la picior. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar acum este internat într-o clinică privată din Chişinău. Anunțul a fost făcut de Cătălin Josan pe pagina sa de facebook.

separator
Și ca orice vedetă care se respectă, interpretul a scris un comunicat de presă despre accident.

“Accidentul s-a produs din cauza tentativei de a preveni impactul cu un schior care își pierduse controlul asupra schiurilor. Astfel, Cătălin Josan a încercat o manevră reușită de evitare a coliziunii cu schiorul respectiv, însă, din cauza vitezei accelerate și a distanței reduse dintre cei doi, artistul a ajuns să se accidenteze la piciorul stâng. Acesta a fost transportat de urgență la punctul de prim ajutor al stațiunii Bukovel. Celălalt schior a scăpat nevătămat în urma incidentului.

Ajuns la Chișinău, tânărul interpret a fost supus unei operații chirurgicale care a decurs cu succes. Medicii de la clinica privată unde este internat Cătălin Josan susțin că starea pacientului este normală și stabilă, urmând ca acesta să fie externat la sfârșitul săptămânii. Artistul este bine-dispus și optimist, plănuind să-și reia activitățile concertistice după o scurtă pauză de reabilitare, în pofida incomodităților de deplasare.

Managementul interpretului mulțumește anticipat presei pentru discreție și face un apel public ca el și familia lui să nu fie deranjați în aceste momente dificile. În schimb, PR managerul acestuia, Ruxanda Josan, este disponibilă pentru declarații și informații adăugătoare la datele de contact de mai jos”, a scris Cătălin pe pagina sa oficială de facebook.

A aflat că este însărcinată abia când a început travaliu
Articolul anterior
Cum arată femeia cu cele mai mari silicoane din lume, cu haine și fără
Articolul următor
Alte articole interesante