Cătălin Josan, supus unei intervenții chirurgicale. Ce a pățit?

Interpretul a suferit un accident de schi în stațiunea montană Bukovel din Ucraina, în urma căruia s-a ales cu o fractură la picior. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar acum este internat într-o clinică privată din Chişinău. Anunțul a fost făcut de Cătălin Josan pe pagina sa de facebook.

separator
Și ca orice vedetă care se respectă, interpretul a scris un comunicat de presă despre accident.

“Accidentul s-a produs din cauza tentativei de a preveni impactul cu un schior care își pierduse controlul asupra schiurilor. Astfel, Cătălin Josan a încercat o manevră reușită de evitare a coliziunii cu schiorul respectiv, însă, din cauza vitezei accelerate și a distanței reduse dintre cei doi, artistul a ajuns să se accidenteze la piciorul stâng. Acesta a fost transportat de urgență la punctul de prim ajutor al stațiunii Bukovel. Celălalt schior a scăpat nevătămat în urma incidentului.

Ajuns la Chișinău, tânărul interpret a fost supus unei operații chirurgicale care a decurs cu succes. Medicii de la clinica privată unde este internat Cătălin Josan susțin că starea pacientului este normală și stabilă, urmând ca acesta să fie externat la sfârșitul săptămânii. Artistul este bine-dispus și optimist, plănuind să-și reia activitățile concertistice după o scurtă pauză de reabilitare, în pofida incomodităților de deplasare.

Managementul interpretului mulțumește anticipat presei pentru discreție și face un apel public ca el și familia lui să nu fie deranjați în aceste momente dificile. În schimb, PR managerul acestuia, Ruxanda Josan, este disponibilă pentru declarații și informații adăugătoare la datele de contact de mai jos”, a scris Cătălin pe pagina sa oficială de facebook.

Luciana Spînu, omagiu regretatului ei soț în ziua în care ar fi împlinit 36 de ani: ,,Durere eternă ai lăsat și un gol care nu se va umple niciodată…”

Luciana Spînu continuă să își plângă durerea după trecerea în neființă a soțului ei Dorin Ieșeanu. Plecarea în veșnicie a tânărului soț și tată, la doar 33 de ani, a lăsat un gol imens în inimile celor dragi. Interpreta a publicat un mesaj răscolitor în amintirea muzicianului care ar fi împlinit astăzi 36 de ani.

,,…astăzi s-ar fi făcut 36 ani …Dragul nostru, ai fi fost astăzi sărbătorit cu cei dragi împreună însă nu ne-a fost sortit…

Am fost despărțiți prea devreme, prea neașteptat, prea dureros … nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem sau nu pregătiți…

Acum, ești printre îngeri… oare de ce s-a întâmplat asta cu noi?! nici acum nu găsesc răspuns….

Durere eternă ai lăsat și un gol care nu se va umple niciodată… Te voi iubi mereu… sunt recunoscătoare că te-am întâlnit în viața asta pământească… sper să mai am ocazia să te reîntâlnesc… în alta dimensiune….Te vom iubi o veșnicie…”, a scris Luciana Spînu pe pagina ei de facebook, alături de câteva poze cu regretatul ei soț și fiul lor, Stelian.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil mic şi text

Prietenii virtuali i-au transmis interpretei numeroase mesaje de susținere.

Amintim că, în urmă cu doi ani, în luna martie 2021, Luciana Spînu a rămas singură, cu un copil de doar câțiva anișori. Soțul interpretei, muzicianul Dorin Ieșeanu, s-a stins la doar 33 de ani, în urma complicațiilor cauzate de Covid-19.

După o durere imensă, interpreta și-a dat o nouă șansă pentru ea și fiul ei, Stelian. Ea și-a refăcut viața alături de actualul soț devenind mamă a doua oară.

Un polițist de frontieră din țara noastră a devenit câștigătorul Maratonului Nisipului 2023 din România

Polițistul de frontieră Ghenadie Țimbalist a reușit să ia prima poziție în clasamentul final de la Maratonul Nisipului 2023, România.

Ieri, 29 aprilie, la Constanța a avut loc maratonul, desfășurat în proporție de 80% pe nisip.

La cursa de 42 km, Ghenadie Țimbalist – angajat în Direcția regională Sud, a venit primul la linia de final ceea ce i-a asigurat întâietate, transmite Poliția de Frontieră.

Polițistul a fost felicitat pentru succesele obținute!

Nuntă ca pe vremuri, în Moldova! Un fotograf a surprins nunta a doi tineri dintr-un sat din sudul țării

Cu lux și în săli festive, nunțile astăzi nu mai seamănă deloc cu cele de altădată. Un fotograf din Moldova însă a surprins o nuntă ca pe vremuri, cu mese lungi, doldora de mâncare, oameni simpli, emoții naturale și obiceiuri vechi.

S-a întâmplat în 2014.

Andrei Moraru, cunoscut pe Instagram sub numele de @putesestvennik, a surprins un astfel de eveniment în anul 2014, în satul Avdarma, din UTA Găgăuzia.

„M-am plimbat prin UTA Găgăuzia vreo două săptămâni cu un fotojurnalist din România. Căutam momente care ne-ar putea atrage atenția și întâmplător am dat peste această nuntă din satul Avdarma. Era anul 2014. Mireasa ar fi avut vreo 16 ani. Nuntașii au fost foarte deschiși.”

Iată, mai jos, câteva imagini care nu sunt complet necunoscute pentru mulți dintre moldoveni:

A aflat că este însărcinată abia când a început travaliu
Articolul anterior
Cum arată femeia cu cele mai mari silicoane din lume, cu haine și fără
Articolul următor