După ce a adoptat alţi doi copii, actriţa Katherine Heigl a devenit însărcinată cu propriul copil! Ce pofte de gravidă are

Actrița din ”Anatomia lui Grey”, pur și simplu, radiază de fericire. Katherine Heigl este pentru prima dată însărcinată, așa că trăiește această experiență cu intensitate.

separator
Katherine-Heigl-profileKatherine a pășit, zilele trecute, pe covorul roșu al evenimentului ”Television Critics Association Summer Tour”. Actrița și-a etalat, astfel, pentru prima dată burtica de gravidă.

katherine-sotÎnsoțită de soțul Josh Kelley. Vedeta de 37 de ani, care mai are doi copii adoptați, a declarat că trăiește cea mai fericită perioada din viața și că, deocamdată, sarcina a fost una ușoară.

”Este minunat. Sunt foarte, foarte recunoscătoare. Am avut o sarcină destul de ușoară până acum. Sunt doar puțin obosită și mai mereu înfometată”, a glumit actrița.

WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 10: Actress Katherine Heigl attends the CBS, CW, Showtime Summer TCA Party at Pacific Design Center on August 10, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)Totuși, Katherine a declarat că în această perioadă a poftit mai mult la gogoși.

”Gogoși. Pe platourile de filmare avem în fiecare zi câte trei cutii de gogoși. Încerc să iau câte o îmbucătură, două sau… șase.”, a mai povestit aceasta.

Se preconizează că actrița și Josh își vor strânge în brațe fiul în luna ianuarie. Cei doi mai au două fetițe, Naleigh (7) și Adalaide (4), pe care le-au adoptat în 2009, respectiv în 2012.

sursa

Depresia postnatală este trăită de până la 30% din femeile care nasc! Cum trecem peste ea
Articolul anterior
Vizionează acest filmuleţ şi spune dacă, în calitate de mamă, te regăseşti în el!
Articolul următor
Alte articole interesante