După nouă sarcini pierdute, sora ei a acceptat să devină mamă surogat și i-a născut gemeni!

Femeia a încercat cu orice preț să devină mamă, de nouă ori, însă de fiecare dată finalul a fost același: a pierdut sarcina. După mai multe încercări eșuate de a avea un copil, sora ei s-a oferit să devină mamă surogat, adică să-i nască un copil.

separator
c-18-780x520

“A fost foarte greu pentru mine. Sunt sigură ca nu sunt singura femeie care a pățit asta, dar, în general, despre pierderile de sarcină nu se vorbește. Toată lumea suferă în tăcere”, spune femeia. “Eram devastată. Nu mă gândeam decât la faptul că noi, femeile, venim pe lume cu menirea de a face la rândul nostru copii, iar eu nu puteam să fac asta. Mă simțeam o ratată”, povestește Melissa. “În ciuda dorinței de a avea un copil, simțeam ca n-aș putea să mă descurc din punct de vedere emoțional cu faptul că o altă femeie este în stare să-mi poarte copilul în pântece, iar eu nu pot face asta”, a spus cu lacrimi în ochi Melissa Kayser.

Având în vedere această situație, sora ei Lisa s-a oferit să-i ducă sarcina.

“Nu puteam suporta să o văd pe sora mea plângând încontinuu după fiecare pierdere de sarcină, după fiecare fertilizare în vitro eșuată. Am simțit că trebuie să o ajut și asta am făcut!”, a povesti sora Melissei.
lisa-auten-4

Medicii i-au implantat doi embrioni Lisei, în ideea că unul din doi se va dezvolta sigur. Surpriza a fost că amândoi s-au dezvoltat, astfel că pe lume au venit doi copii și nu unul.lisa-auten-2

sursa

Trucuri de frumuseţe pentru proaspetele mămici
Articolul anterior
Reguli de alimentație după operația de cezariană
Articolul următor
Alte articole interesante