Mesajul sfâșietor al lui John Travolta, după ce i-a murit copilul

Fiul lui John Travolta a murit din cauza unui atac cerebral, survenit în urma unui accident, după ce băiatul, care era diagnosticat cu autism, a căzut și s-a lovit cu capul de cadă. Tragedia s-a petrecut în timpul unei vacanțe, în Bahamas, în urmă cu şapte ani.

separator

travolta_jettLa ani buni după ce și-a pierdut fiul, John Travolta a postat un mesaj pentru părinții din întreaga lume, un omagiu adus fiului său, Jett.

jett_travolta-1024x683

Actorul îi sfătuiește pe părinți să petreacă mai mult timp alături de copiii lor, pentru că asta este cel mai important.

”Se spune că cel mai greu lucru în lume este să îţi pierzi un părinte. Pot să spun acum că nu este adevărat. Cel mai greu lucru este să îţi pierzi un copil. Un copil pe care l-ai adus pe lume și l-ai văzut crescând în fiecare zi. Un copil pe care l-ai învăţat să meargă şi să vorbească. Un copil care te-a învățat să iubești. Este cel mai îngrozitor lucru care i se poate întâmpla unui om. Fiul meu a murit în urma unui atac cerebral.
Mi-a adus atât de multă bucurie în viață. Acei 16 ani în care am fost tatăl lui, el m-a învățat cum să iubesc necondiționat. A fost totul pentru mine. Trebuie să fim recunoscători copiilor noștri, iar copiii trebuie să le fie recunoscători părinților lor. Copii, petreceți timp alături de părinți, iar voi, părinți, petreceți mai mult timp alături de copii. Purtați-vă frumos cu ei, pentru că, va veni o zi, când veți ridica privirea din telefon, iar ei nu vor mai fi acolo lângă voi.
Lecţia pe care am învăţat-o cu adevărat este: trăieşte şi iubeşte în fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Pentru că într-o zi ar putea fi” a fost mesajul lui John Travolta.

fiu_john_travolta-1024x743

john-travolta

sursa

Cum îţi afectează încălţările de vară sănătatea picioarelor
Articolul anterior
Medici: ,,Încetaţi să le mai daţi copiilor să mănânce hot-dog-uri!”
Articolul următor
Alte articole interesante