O tânără mămică povestește cum a rămas însărcinată la 6 săptămâni după ce a născut

După naștere mulți dintre parteneri recurg la metoda contraceptivă naturală, plecând de la premisa că o femeie care alăptează nu poate rămâne însărcinată. Totuși, acest fenomen fiziologic nu este unul funcțional de fiecare dată. O mamă a povestit cum a rămas însărcinată cu gemeni la doar 6 săptămâni după ce a născut.

separator
A-ramas-insarcinata-la-6-saptamani-dupa-ce-a-nascut-2-1024x1024

Eliza Curby, în vârstă de 27 de ani din Australia, a născut într-un an trei copii, din două sarcini diferite.

A pus simptomele sarcinii pe seama nopților nedormite.


„Timp de câteva săptămâni mă simțeam extrem de epuizată, iar asta am pus-o pe seama lipsei de somn”, povestește femeia pentru Daily Mail Australia.

Din fericire pentru acest cuplu, o familie numeroasă este exact ceea ce își doreau.

Eliza spune că în perioada în care a conceput gemenii alăpta, așa că a decis să meargă pe ideea de contracepție naturală, deși, având-o pe mama care e moașă, stia că nimic nu e sigur.

În plus față de senzația de oboseală, tânăra mămică a simțit și ușoare dureri de cap în fiecare dimineață și lipsa de energie, înainte de a începe să se întrebe dacă nu cumva este din nou însărcinată.

„Am râs la ideea că aș putea fi din nou însărcinată. Și asta a rămas o bună perioadă: o glumă. Am făcut un test de sarcină, să fiu sigură, însă a ieșit negativ. Am făcut apoi alte teste, pe parcursul unei luni întregi, însă toate au ieșit negative, până când unul a ieșit pozitiv.”

La scurt timp, Eliza s-a dus la medic să confirme sarcina și i s-a făcut o ecografie. În urma ecografiei însă, medicul avea o altă surpriză pentru cei doi: sarcina era gemelară.A-ramas-insarcinata-la-6-saptamani-dupa-ce-a-nascut-1

Gemenii acum în vârstă de 7 luni, au venit pe lume prin cezariană. Inițial, tânăra mămică n-ar fi recomandat experiența altor femei, însă după primele 6 luni ale gemenilor, și-a schimbat părerea:

„După primele șase luni, devine mai ușor. Devii mai bună, iar bebelușii devin și ei mai distractivi. Avantajele sunt că îi văd cum interacționează toți 3 și cum învață unul de la celălalt. În plus, simt că a fost mai bine să am sarcinile una după cealaltă, decât răspândite pe parcursul a mai mulți ani.”A-ramas-insarcinata-la-6-saptamani-dupa-ce-a-nascut-819x1024

sursa

Mai mulți chișinăuieni vor rămâne fără apă la robinet
Articolul anterior
10 piese vestimentare care îți pot pune în pericol sănătatea! Iată care sunt acestea
Articolul următor
Alte articole interesante