Senzaţional! Această familie a putut să reunească şase generaţii de femei

 O familie din statul american Virginia este fericită să poată avea şase generaţii de femei, de 111 ani, 88 de ani, 70 de ani, 39 de ani, 16 ani şi 7 săptămâni. Cele şase reprezentante ale sexului feminin s-au adunat în acest an de Ziua Mamei pentru a sărbători împreună.

separator

six-generations-of-daughters-4-pics_11

Astfel, cea mai tânără mămică are 16 ani, iar cea mai vârstnică în familie este Molly Wood, străstrăstrăbunica, care recent a împlinit vârsta de 111 ani. În acelaşi timp, Breylin Higgins, cea mai mică descendentă a familiei, are doar șapte săptămâni.

six-generations-of-daughters-4-pics_41

Se pare că femeile au recunoscut care este secretul longevității lor, acesta fiind caracterul, cu care sunt înzestrate femeile familiei Wood, dar şi faptul că familia are mulţi membri.

„Aceste fete sunt pline de caracter ”, spune Dan Goodson, soțul lui Betty Hudson, în vârstă de 70 de ani, nepoata lui Molly Wood, în vârstă de 111 ani.  „Nu vreau să spun că sunt încăpăţinate, ele au o aptitudine foarte bună să facă față tuturor greutăţilor. Iar această trăsătură a moștenit-o și Savannah, în vârstă de 16 ani, mama micuţei Breylin.
,,Fiica mea nu cere niciodată ajutor în creşterea copilului şi m-am gândit cu cine seamană. Ah, d’apoi noi toate suntem aşa!’’, spune emoţionată Betty Hudson, strănepoata lui Molly Wood, despre Savannah, care recent şi-a sărbătorit logodna cu tatăl fetiţei ei, Breylin.

six-generations-of-daughters-4-pics_21

Şi fotograful Christian Debon a fost invitat la serbare, pentru a capta unele dintre cele mai frumoase şi memorabile momente ale familiei!

six-generations-of-daughters-4-pics_31

Primul transplant de ficat din lume între două persoane testate pozitiv la virusul HIV a fost efectuat în SUA!
Articolul anterior
Carla`s Dreams e divorțat?!
Articolul următor
Alte articole interesante