Un bebeluş s-a rostogolit şi a căzut în apă, cu faţa în jos într-o piscină! Vezi care a fost reacţia părinţilor săi

Copilul aşezat pe marginea unui bazin de înot doreşte să apuce un obiect care plutește în fața sa, însă cade şi se rostogoleşte în apă. După câteva secunde în care a stat cu faţa în jos , fetiţa se întoarce şi încearcă să-şi menţină corpul pe linia de plutire ca să nu se scufunde, înotând şi mişcând energic braţele şi picioruşele.

separator

Collage1

Chiar dacă fetiţa, care abia a învăţat să stea în fund, pare a fi alarmată din cauza situaţiei, mama sa, timp de 20 de secunde, nu intervine în niciun fel  pentru a scoate copilul din apă, nici chiar atunci când acesta începe să producă gemete, iar capul său stă pe jumătate cufundat în apă. După ce mama fetiţei a postat filmuleţul video pe internet, cei care au vizualizat clipul s-au împărţit categoric în două tabere şi au stârnit o dezbatere aprinsă.

Unii au aprobat gestul părintelui, opinând că este bine copilul să înveţe să înoate de la o vârstă fragedă, deoarece învaţă astfel tehnici utile de supravieţuire, alţii – nu sunt în totalitate de acord cu ceea ce a făcut acest părinte, susţinând că îşi educă prea aspru copilul. Tu, ce părere ai, i-ai face aşa ceva copilului tău?

7 mituri false legate de frumuseţe!
Articolul anterior
Ce viaţă are Maria, fiica lui Vladimir Putin
Articolul următor
Alte articole interesante