Fiul lui Jasmin va merge la școală după sistemul de educație occidental

Jasmin, soția politicianului Ilan Shor, și-a surprins urmăritorii virtuali publicând o fotografie cu fiul cuplului, Miron, în vârstă de cinci ani. Copilul a purtat tocă și robă în ziua când a spus ,,Adio, grădiniță”.

După cum spune artista, fiul acesteia a avut o relație dificilă cu grădinița. La început, Miron credea că părinții îl vor lăsa acolo pentru totdeauna. Mai târziu s-a obișnuit, dar tot nu i-a plăcut să meargă la grădiniță:

„Miron al nostru a absolvit grădinița și este gata să meargă în clasa întâi, conform sistemului de învățământ occidental. La început, relația noastră cu grădinița nu a funcționat. În fiecare dimineață, Miron îi întreba pe educatori dacă sunt siguri că îl vom lua după-amiază, dacă nu cumva îl vom părăsi😅. Nu voia să meargă, dar până la sfârșitul anului, când un copil din grupa lor s-a îmbolnăvit de covid și toți au fost transferați la scoala online, a stat în fața laptop-ului la toate lecțiile, complet calm. Anul acesta, la grădiniță, a fost pregătit complet pentru școală, principalul lucru este să nu-și piardă entuziasmul pe perioada verii”, a mărturisit Jasmin.

Internauții au felicitat-o pe vedetă și pe fiul acesteia, cu ocazia acestui eveniment.

Astăzi au fost înregistrate 70 de noi cazuri de Coronavirus
Articolul anterior
Peste 2.500 de oameni ar fi primit apă de mare în loc de vaccin anti-Covid
Articolul următor
Alte articole interesante