Fiul lui Lili Lozan a împlinit 1 anișor: ,,Suntem recunoscători pentru tot ce ni se întâmpla!”

De 1 an de zile, prezentatoarea TV Lili Lozan trăiește cele mai frumoase emoții, în rol de mămică. Astăzi, când fiul său a împlinit 1 anișor, Lili își amintește că acum un an, în data de 3 iunie, la ora 7:15 dimineața a pornit spre maternitate ca să își întâmpine odorașul mult așteptat.

”Azi a râs prin somn, simte că este despe EL! Mulți ani, puiul meu, iubirea mea, copilul meu bun!”, a scris Lili pe rețelele de socializare în această dimineață.

,,Obosim, vrem să dormim, nu mai avem libertatea de odinioară, dar viața noastră a căpătat atâta sens și nu ne dorim decât să fim părinți buni, să creștem om bun și să fie fericit că ne are. Noi îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru acest copil minunat și suntem recunoscători pentru tot ce ni se întâmplă.

Tare sper să fiu o mamă bună și să fie mândru de mine! Fetelor, mamelor, vă pup și vă îmbrățisez. Cu siguranța fiecare mamă e cea mai bună pentru copilul său, iar maternitatea nu e deloc ușoară, dar ce e ușor în viața asta?”, a mărturisit recent Lili Lozan.

,,Prieteni, Adrian vă mulțumește❤️ Noi suntem recunoscători pentru tot ce ni se întâmpla! Copii sunt minunea lui Dumnezeu pe pământ!”, a scris Lili în această după amiază, mulțumind tuturor pentru felicitări și urările alese.

Prezentatoarea TV în vârstă de 34 de ani este căsătorită din anul 2014 cu Adrian Dașchevici.

O fetiță de 14 ani și-a luat zilele după ce a fost violată de 5 tineri într-un cimitir, în Belgia
Articolul anterior
Peretele unei case s-a prăbușit peste un copil, la Râbnița
Articolul următor
Alte articole interesante