Fosta soţie a lui Stallone a ieșit la plimbare cu fetiţa pe care a născut-o la 54 de ani

Fosta soţie a lui Sylvester Stallone a devenit mamă pentru a cincea oară la 54 de ani. Brigitte Nielsen a fost surprinsă într-un parc din Los Angeles cu fetiţa care a venit pe lume în iunie 2018.

separator
Actriţa arăta mai bine ca niciodată într-o pereche de pantaloni negri şi o geacă sport. Blonda este căsătorită cu Mattia Dessi, cel de-al cincilea soţ, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Dragoste ciudată”, în 2004. Cei doi au devenit un cuplu cu acte în regulă în 2006.

Brigitte Neilsen are patru băieţi, pe Julian, 34 de ani, cu primul ei soţ, Casper Winding, pe Killian , 28 de ani, cu fostul ei logodnic, Mark Gastineau, şi pe Douglas Aron, 26 de ani, şi Raoul Jr., 23 de ani, cu cel de-al patrulea soţ, Raoul Meyer. Despre cea mică, blonda spune că i-a împlinit viaţa şi că se simte pregătită pentru tot ce urmează.Medicul a sfătuit-o pe cunoscuta actriţă să nu spună nimănui că este însărcinată în primele 27 de săptămâni de sarcină. Cu toate astea, criticile nu au întârziat să apară, mulţi judecând-o pentru dorinţa ei de a fi din nou mamă la o vârstă înaintată.

„Unii cred că este amuzant, alţii cred că este trist, dar cei mai mulţi adoră asta. Cred că nu ar trebui să conteze pentru nimeni, decât pentru soţul meu şi pentru mine. Este viaţa noastră, iar noi doi iubim ceea ce facem şi că am devenit părinţi la această vârstă ”, a spus celebra actriţă.

sursa

Noul Coronavirus. Recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru călătorii internaţionali
Articolul anterior
Defilare de modă inedită! Colecția „Renaşterea” a fost prezentată de femei care au învins cancerul
Articolul următor
Alte articole interesante