Fotografii cu mămici care își alăptează cu mândrie copiii de peste 2 ani

Alăptarea este un subiect care aprinde dezbateri, atunci când aceasta este prelungită până după vârsta de 2 ani a copilului. Multe mămici nu sunt de acord cu alăptarea prelungită, altele însă preferă ca micuții să aibă parte de o ablactație spontană. O fotografă a realizat o sedință foto cu mame care au ales să-și alăpteze copiii de peste 2 ani, pentru a demonstra frumusețea acestui proces indiferent de vârstă.

separator

Natalie McCain din Florida a realizat o ședință foto inedită cu mame de toate vârstele, în timp ce își hrăneau copiii mai mari la sân. „Femeilor li se spune să alăpteze în toalete, să se acopere și chiar să se oprească. Femeile ar trebui aplaudeate pentru faptul că aleg să alăpteze, nu criticate. Am vrut să arăt cât este de normală și naturală alăptarea extinsă. Este doar o continuare firească a ceea ce ai făcut de la naștere. Mulți oameni judecă acest lucru fără ca măcar să-l înțeleagă. Sper că imaginile și poveștile acestor femei să aducă mai multă înțelegere și mai puțină critică”, a declarat fotografa.

Femeile care s-au implicat în acest proiect au ales să-și dezvăluie corpul dar și povestea, motivele care au determinat-o să continue alăptarea și momente prețioase din experiența lor de mame. Fotografa a ales ca imaginile să fie alb-negru, pentru ca internauții să fie tentați să citească poveștile cu „mintea deschisă”.  

sursa

Astăzi, vedetele își amintesc de copilărie. Iată ce imagini înduioșătoare au publicat!
Articolul anterior
Caz cutremurător în raionul Orhei! Un băiețel de 2 ani a călcat cu mașina o fetiță de 4 ani. Copiii se jucau în curte
Articolul următor
Alte articole interesante