Comediantul Demis Karibidis și soția sa au devenit părinți pentru a patra oară

Comediantul Demis Karibidis, în vârstă de 38 de ani, și soția sa, Pelageya, au devenit din nou părinți. Apariția bebelușului s-a dovedit a fi o surpriză pentru toți prietenii soților: cei doi au reușit să ascundă sarcina până la naștere.

Демис с новорожденной дочерью

,,Timpul a trecut în carantină atât de repede încât nici nu am observat cum s-a născut bebelușul nostru”, a recunoscut Pelageya.

Tatăl fericit a împărtășit primele poze cu fiica sa nou-născută. Într-un cadru tandru, Demis ține un bebeluș în brațe, iar în alte poze pozează cu iubita lui soție și cei trei copii mai mici, în timpul externării din spital.

„Este timpul să împărtășesc bucuria cu voi. Mulțumesc, iubita mea, pentru tot. Ești cu adevărat jumătatea mea. Pelagusha a făcut fericită familia noastră, încă o dată. Te iubesc în fiecare secundă! Fetița mea, să crești sănătoasă, fericită și educată!”, a scris Karibidis.

Демис с женой и детьми

Cuplul crește trei fetițe și un băiețel. S-au căsătorit în 2014. Demis și Pelageya și-au întâmpinat prima lor fiică, Sofiko, în 2015, iar trei ani mai târziu, pe fiica lor Dorothea. În 2019, cuplul și-a întâmpinat fiul, Janis.

Vicepreședintele raionului Sângerei riscă să rămână fără vedere
Articolul anterior
În Austria este interzis accesul în magazine fără un test Covid
Articolul următor
Alte articole interesante