Vicepreședintele raionului Sângerei riscă să rămână fără vedere

Vicepreședintele raionului Sângerei Tudor Tutunaru a fost stropit cu verde de briliant de către un membru al Partidului PACE, formațiune condusă de fostul șef-adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc.

Bărbatul a fost atacat pentru faptul că s-a vaccinat înaintea medicilor. El este internat la momentul actual în spital cu arsuri de gradul I și II la ambii ochii. Deocamdată nu vede.

Tudor Tutunaru susține că s-a vaccinat deoarece dânsul este și seful Comisiei Situații Excepționale din raionul Sângerei și face deseori vizite în spitale și contactează cu multe lume.

„Pacientul a fost internat ieri cu arsuri de gradul I și II. Nu vede deocamdată, dar sperăm că în câteva zile vederea îi va reveni. L-am consultat împreună cu medicul neurolog. Pe lângă durerea de ochi, a avut și un stres foarte mare. Este un gest incalificabil, ochiul este un organ foarte sensibil” , a declarat Valeriu Cucu.

Un reprezentant al formațiunii condusă de Gheorghe Cavcaliuc au menționat ieri într-o postare plasată pe facebook că acest gest a fost făcut în semn de protest, față de vaccinarea înaintea medicilor.

Din imaginile postate pe o rețea socială se vede cum un bărbat care poartă vesta partidului PACE l-a stropit pe Tudor Tutunaru cu verde de briliant. La fața locului au fost chemați oamenii legii.

„Acționăm în numele poporului, în numele legii, deoarece nu este de tolerat așa caz, când un funcționar de rang înalt, folosindu-se de statutul său, să se vaccineze înaintea medicilor”, declară unul din simpatizanții PACE, menționând că toți funcționarii care s-au vaccinat înaintea medicilor „vor fi pedepsiți” prin așa acțiuni.

Un copil din Comrat a fost forțat să bea alcool, după care a fost lăsat singur în pădure
Articolul anterior
Comediantul Demis Karibidis și soția sa au devenit părinți pentru a patra oară
Articolul următor
Alte articole interesante