Mărturiile prezentatoarei Silvia Petrov, după ce a fost agresată în plină stradă: ,,Mă gândeam doar la fetița mea de un an care era lângă mine. Am avut ambele un șoc”

Mămica care a fost agresată zilele trecute pe o stradă din Capitală, de către o tânără violentă, este prezentatoarea TV Silvia Petrov, care acum se află în concediu de maternitate. Jurnalista a vorbit despre șocul pe care l-a trăit după o ieșire la plimbare cu fetița sa în vârstă de un an. Tânăra mamă, care a suferit hematoame și alte leziuni, spune că va lupta până la capăt pentru ca agresoarea să fie pedepsită conform legii.

,,3 martie a fost o zi cu ghinion pentru mine, pentru că m-am ales cu niște pumni în față. Dar, totodată, o zi și mai ghinionistă pentru agresoare, o tânără brunetă, corpolentă și necunoscută de mine, pentru că a dat peste cine nu trebuie”, povestește Silvia Petrov.

,,Pe 3 martie, la 14:00 am ieșit cu fetița mea la plimbare, pe terenul sportiv din fața casei. Când colo, zăresc o tânăra care mânca semințe și scuipa coji în stânga și dreapta. M-am apropiat și am RUGAT-O CALM și RESPECTUOS să înceteze să scuipe pe jos, în public sau, în cel mai bun caz, să pună cojile într-o pungă, dacă tot e mare amatoare de semințe de floarea-soarelui.

Totodată, tânăra mi-a reproșat că face ce vrea și unde vrea și să n-o educ. Eu am adăugat că, ATENȚIE! dacă nu încetează, o voi filma și voi chema poliția. (Așadar, nu m-am apropiat de ea filmând-o.) Ea m-a înjurat iar. Am scos telefonul și am apăsat pe REC. Atunci, tânăra furioasă s-a ridicat de pe banca de metal și m-a luat la pumni… N-am reușit să reactionez. Nu i-am ripostat în niciun fel. Mă gândeam doar la FETIȚA MEA de un an care era lângă mine și care a început să țipe, plângea și tot striga “mama”. A fost îngrozitor… Mi-e tare greu să descriu scena. …În noaptea aia n-am dormit, nici eu, nici copilul. A plâns speriată până aproape dimineața. Am trăit ambele un șoc. Am avut mare mare noroc de un vecin care a intervenit.

Ea, agresoarea, ca să vezi, îl înjura și pe el și culmea, tot mânca semințe și scuipa cojile pe jos, încontinuu. Între timp am sunat la 112 și în câteva minute a venit un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă. Tot ei au chemat ambulanța. Ciudat mi s-a părut faptul că în timp ce vorbeam cu operatorul de la 112, agresoarea mă parodia și spunea: “Da da, spune că ai luat un pumn în “…” , (n-o voi cita). Până au ajuns polițiștii, tânăra-agresoare fugise de la fața locului, îndreptându-se spre Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale.

Așa cum cere protocolul, am scris o explicație și o plângere la poliție, apoi am fost dusă cu ambulanța la Spitalul de Urgență pentru investigații medicale. Din cauza loviturilor peste față, am suferit o amnezie ușoară, m-am ales cu mai multe hematoame inclusiv și pe brațul stâng. Deja ieri am mers și la Centrul de Medicină Legală. Ofițerul de sector mi-a spus că investighează cazul și caută în continuare fata care m-a agresat. Cert e că după această experiență, deloc plăcută, nu mă dau bătută. Voi insista și voi face tot ce-mi stă în puteri ca să ajut forțele de ordine s-o prindă pe agresoare și s-o pedepsească după merit. Și da, voi continua să le cer, să nu mai facă murdărie în locuri publice celor care o fac”, a mărturisit Silvia Petrov, pe pagina sa de socializare.

După publicarea imaginilor video, câteva mămici au recunoscut-o pe tânăra violentă din imagini afirmând că acesta nu este primul caz când tânăra a sărit la bătaie la cei aflați în preajma sa. Aceasta ar locui în sectorul Ciocana și anterior ar fi aplicat violența fizică inclusiv asupra unor ofițeri de poliție.

Mai jos, imaginile video în care tânăra violentă o agresează pe mamă:

Imagini video spectaculoase cu roverul Perseverance, care a coborât pe suprafața planetei Marte
Articolul anterior
Premierul interimar: Dacă Federația Rusă va decide să facă o donație de vaccinuri Sputnik o vom accepta cu drag
Articolul următor
Alte articole interesante