Mărturiile prezentatoarei Silvia Petrov, după ce a fost agresată în plină stradă: ,,Mă gândeam doar la fetița mea de un an care era lângă mine. Am avut ambele un șoc”

Mămica care a fost agresată zilele trecute pe o stradă din Capitală, de către o tânără violentă, este prezentatoarea TV Silvia Petrov, care acum se află în concediu de maternitate. Jurnalista a vorbit despre șocul pe care l-a trăit după o ieșire la plimbare cu fetița sa în vârstă de un an. Tânăra mamă, care a suferit hematoame și alte leziuni, spune că va lupta până la capăt pentru ca agresoarea să fie pedepsită conform legii.

,,3 martie a fost o zi cu ghinion pentru mine, pentru că m-am ales cu niște pumni în față. Dar, totodată, o zi și mai ghinionistă pentru agresoare, o tânără brunetă, corpolentă și necunoscută de mine, pentru că a dat peste cine nu trebuie”, povestește Silvia Petrov.

,,Pe 3 martie, la 14:00 am ieșit cu fetița mea la plimbare, pe terenul sportiv din fața casei. Când colo, zăresc o tânăra care mânca semințe și scuipa coji în stânga și dreapta. M-am apropiat și am RUGAT-O CALM și RESPECTUOS să înceteze să scuipe pe jos, în public sau, în cel mai bun caz, să pună cojile într-o pungă, dacă tot e mare amatoare de semințe de floarea-soarelui.

Totodată, tânăra mi-a reproșat că face ce vrea și unde vrea și să n-o educ. Eu am adăugat că, ATENȚIE! dacă nu încetează, o voi filma și voi chema poliția. (Așadar, nu m-am apropiat de ea filmând-o.) Ea m-a înjurat iar. Am scos telefonul și am apăsat pe REC. Atunci, tânăra furioasă s-a ridicat de pe banca de metal și m-a luat la pumni… N-am reușit să reactionez. Nu i-am ripostat în niciun fel. Mă gândeam doar la FETIȚA MEA de un an care era lângă mine și care a început să țipe, plângea și tot striga “mama”. A fost îngrozitor… Mi-e tare greu să descriu scena. …În noaptea aia n-am dormit, nici eu, nici copilul. A plâns speriată până aproape dimineața. Am trăit ambele un șoc. Am avut mare mare noroc de un vecin care a intervenit.

Ea, agresoarea, ca să vezi, îl înjura și pe el și culmea, tot mânca semințe și scuipa cojile pe jos, încontinuu. Între timp am sunat la 112 și în câteva minute a venit un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă. Tot ei au chemat ambulanța. Ciudat mi s-a părut faptul că în timp ce vorbeam cu operatorul de la 112, agresoarea mă parodia și spunea: “Da da, spune că ai luat un pumn în “…” , (n-o voi cita). Până au ajuns polițiștii, tânăra-agresoare fugise de la fața locului, îndreptându-se spre Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale.

Așa cum cere protocolul, am scris o explicație și o plângere la poliție, apoi am fost dusă cu ambulanța la Spitalul de Urgență pentru investigații medicale. Din cauza loviturilor peste față, am suferit o amnezie ușoară, m-am ales cu mai multe hematoame inclusiv și pe brațul stâng. Deja ieri am mers și la Centrul de Medicină Legală. Ofițerul de sector mi-a spus că investighează cazul și caută în continuare fata care m-a agresat. Cert e că după această experiență, deloc plăcută, nu mă dau bătută. Voi insista și voi face tot ce-mi stă în puteri ca să ajut forțele de ordine s-o prindă pe agresoare și s-o pedepsească după merit. Și da, voi continua să le cer, să nu mai facă murdărie în locuri publice celor care o fac”, a mărturisit Silvia Petrov, pe pagina sa de socializare.

După publicarea imaginilor video, câteva mămici au recunoscut-o pe tânăra violentă din imagini afirmând că acesta nu este primul caz când tânăra a sărit la bătaie la cei aflați în preajma sa. Aceasta ar locui în sectorul Ciocana și anterior ar fi aplicat violența fizică inclusiv asupra unor ofițeri de poliție.

Mai jos, imaginile video în care tânăra violentă o agresează pe mamă:

Bloggerița Maggy Platon, în așteptarea fetițelor gemene! Imagini emoționante alături de fiu și soț

Bloggerița Maggy Platon urmează să devină din nou mămică! De această dată, emoțiile sunt duble, deoarece tânăra mămică este însărcinată cu gemene. Pentru că se apropie momentul culminant, Maggy și-a dorit o ședință foto alături de fiul și soțul ei. Așa că, iată câteva din ultimele poze cu burtica rotunjoară!

Bloggerița a dezvăluit cum se simte în perioada specială din viața ei.

“Ohhh, fetele mele, de-ați ști cât de mult vă aștept!

Al treilea trimestru este foarte greu, nu că aș fi trecut ușor prin celelalte, dar acum răbdarea mea e la limită deja.

Dar, a mai rămas puțin, încă puțin… ❤️”, a menționat Maggy, pe Instagram, postand și câteva fotografii din cadrul sesiunii foto, în care își arată burtica.

Tânăra mămică a ales deja și numele pentru cele două fetițe, iar ințialele acestora sunt ,,S” și ,,M”.

Magdalena Munteanu, cunoscută pe comunitatea de pe Instagram ca maggy.platon, a devenit mămică pentru prima dată pe 15 septembrie 2019.

Maggy Platon este urmărită de peste 75 de mii de abonați pe Instagram. Bloggerița își surprinde urmăritorii cu postări despre modă, stil sănătos de viață, parenting și călătorii.

mamaplus

Fiul Lucianei Spînu a împlinit o lună. Interpreta a publicat o poză emoționantă

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară pe 23 martie. Cuprinsă de emoții maxime, tânăra mamă a dezvăluit o fotografie adorabilă cu bebelușul ei, căruia i-a ales numele Marius.

mamaplus

Luciana a scris și un mesaj emoționant:

“Puiul nostru, astăzi are o lună !
Universul a vrut ca noi sa facem cunoștință mult mai devreme decât ne-am așteptat, și venit ca o minune și chiar cred ca ești minunea noastră…
Apariția ta în viața noastră a adus atâta liniște, culoare, magie, recunoștință… nu am cuvinte…
Atâta fericire și pentru Stelian… mă topesc când văd cât de tare te iubește și cu câtă gingășie te ,,drăgostește”.
Voi sunteți forța aripilor mele, voi sunteți zâmbetul meu, sunteți TOTUL  meu… 
Să crești mare, Marius!
Îngerașii noștri, să ne fiți sănătoși, că de restul o să avem noi grijă!”, a scris Luciana Spînu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi floare

Amintim că interpreta mai are un băiețel, pe nume Stelian, din căsnicia cu regretatul muzician Dorin Ieșeanu.

Dorin Ieșeanu și-a pierdut viața din cauza Covid-19, la doar 33 de ani.

După o perioadă plină de durere în care cerul s-a prăbușit efectiv peste ea, tânăra interpretă Luciana Spînu a găsit puterea de a se ridica de jos și a mai crede în iubire și în visul de a avea din nou o familie.

sursa foto: Facebook/Luciana Spînu

Părinții adoptivi vor fi obligați să le dezvăluie copiilor secretul adopției. Țara europeană care emite legea

Guvernul Estoniei, țară membră UE, intenționează să modifice Legea familiei pentru a-i obliga pe părinții adoptivi să le dezvăluie copiilor faptul că nu sunt părinți naturali, arată news.err.ee.

Cum spunem copilului că este adoptat? Sfatul psihologului

Potrivit sursei citate, în actuala legislație, copiii adoptați vor afla despre acest fapt doar dacă persoanele care i-au adoptat decid să-l împărtășească. Dacă părinții adoptivi ai unui copil nu reușesc să spună nimic, este posibil să nu afle că au o altă familie biologică undeva.

Irje Tammeleht, oficial din Ministerul Afacerilor Sociale, a spus că în prezent este posibil ca un copil să aibă amintiri despre o altă familie, în timp ce părinții adoptivi pot decide să nu împărtășească nicio informație.

Dacă ar fi aprobată, legea ar oferi tuturor copiilor adoptați dreptul de a cunoaște că sunt adoptați, părinții adoptivi fiind îndemnați să discute problema mai devreme decât mai târziu.

Helen Jõks, responsabilă cu politica privind drepturile copilului la minister, a spus că încă se discută care ar fi momentul în care părinții adoptivi ar trebui să spună copiilor despre părinții lor biologici. O opțiune este de a stabili o anumită vârstă până la care copiilor trebuie să li se spună. O altă variantă este ca părinții să o aducă de îndată ce se consideră că este rezonabil, cum este în Norvegia, de exemplu.

sursa: www.ziare.com

Imagini video spectaculoase cu roverul Perseverance, care a coborât pe suprafața planetei Marte
Articolul anterior
Premierul interimar: Dacă Federația Rusă va decide să facă o donație de vaccinuri Sputnik o vom accepta cu drag
Articolul următor